Home News Poslušajte album “The Art Of Loss” grupe Redemption

Poslušajte album “The Art Of Loss” grupe Redemption

by Vjeran

Redemption

Progressive metal sastav Redemption iz Los Angelesa je 26. veljače za Metal Blade Records objavio šesti studijski album “The Art Of Loss”. Bend čine Nick van Dyk (gitare/klavijature), vokal Ray Alder (Fates Warning, Engine), basist Sean Andrews i bubnjar Chris Quirarte, te gitarist Bernie Versailles, koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja trenutno oslobođen glazbenih obaveza.

CD je snimljen u Jailhouse studiju u Danskoj, a producirao ga je veteran Tommy Hansen (Helloween, Pagan’s Mind, Pretty Maids) koji je sa njima radio i na albumu “Snowfall on Judgment Day” iz 2009. godine. Omot je kreirao njihov dugogodišnji saradnik Travis Smith (Opeth, Amorphis).

redemption theartcd (1)

The Art Of Loss” sa svojih 70. minuta donosi jedinstvenu kombinaciju strasti, melodije, agresije i složenosti. Kao gosti na albumu pojavljuju se bivši Megadeth gitaristi, Chris Poland, Marty Friedman i Chris Broderick, kao i John Bush (Armored Saint, Anthrax) i Simone Mularoni (Megadeth). Materijal na kojem se nalazi devet pjesama možete poslušati u nastavku.


 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: