Home News Poslušajte album “Generation Doom” grupe Otep

Poslušajte album “Generation Doom” grupe Otep

by Vjeran

otepGeneration Doom” je sedmi album benda OTEP kojeg predvodi pjevačica, pjesnikinja, ilustratorka, autorka i aktivistica Otep Shamaya. Album je dostupan za preslušavanje posredstvom Napalm Recordsa, a producirao ga je Howard Benson, poznat po radu sa grupama MOTÖRHEAD, PAPA ROACH, THREE DAYS GRACE, FLYLEAF, P.O.D. i HALESTORM.

Shamaya je nedavno o bendu izjavila da se radi o najtalentiranijoj grupi glazbenika sa kojima je ikada surađivala. Članove benda je nazvala svojom porodicom čije je glavno oružje glazba.

“Oni vjeruju u ono što radimo, u ono za šta se zalažemo, a najveću ljubav i poštovanje imaju za naše obožavatelje iz OTEP plemena.” – dodala je.

Bend je formiran 2000. Za sada su objavili dva EP-a, šest studijskih albuma i jedan live materijal. U prosincu 2013 napustili su Victory records i prešli u Napalm Records. Posljednji materijal kojeg su objavili nosi naziv “Hydra” (2013). Zvanični izlazak albuma “Generation Doom” najavljen je za 15. travanj, a možete ga poslušati u nastavku.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: