Home News Početkom naredne godine izlazi novi album Redemptiona

Početkom naredne godine izlazi novi album Redemptiona

by Vjeran

Početkom naredne godine izlazi novi album Redemptiona

Redemption pola

Redemption će početkom naredne godine za Metal Blade Records objaviti šesti studijski materijal “The Art of Loss“. Ovaj bend, koji dolazi iz Los Angelesa, čine Nick van Dyk (gitare/klavijature), vokal Ray Alder (Fates Warning, Engine), basistSean Andrews i bubnjar Chris Quirarte, te gitarist Bernie Versailles, koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja trenutno oslobođen glazbenih obaveza.

Za svoj novi materijal Redemption je regrutirao nekoliko najboljih metal gitarista kako bi nadopunili Nick van Dyka.

“Presretni smo jer smo surađivali s nizom nevjerojatnih glazbenika,” kaže van Dyk. “Izuzetno sam ponosan što mogu objaviti da nam je Chris Poland kao specijalni gost posudio svoju ogromnu nadarenost i jedinstveni stil sviranja, te time dao veliki doprinos u kreiranju većine novih pjesama.Tu su i Marty Friedman, Chris Broderick i Simone Mularoni, nevjerojatni gitaristi koji su također učestvovali u stvaranju našeg novog materijala.” – dodao je van Dyk.

Pjesme koje posebno treba izdvojiti su “Thirty Silver” sa Polandom, Friedmanom i Broderickom i obrada The Whoklasika “Love Reign o’er Me” sa vokalnim duetom kojeg čine Alder i John Bush.

Na američkoj verziji albuma nalazit će se devet pjesama, dok će europska i japanska verzija imati i nekoliko bonus verzija numera koje su odsvirali Poland, Friedman, Broderick i Mularoni. Europsko izdanje će uključivati ​​i dodatnu obradu pjesme “Say Something” grupe A Great Big World, koja ima vokalni duet između Aldera i van Dykove kćeri Parker. CD je snimljen u Jailhouse studiju u Danskoj, a producirao ga je veteran Tommy Hansen (Helloween, Pagan’s Mind, Pretty Maids) koji je sa njima radio i na albumu “Snowfall on Judgment Day” iz 2009. godine. Omot je kreirao njihov dugogodišnji saradnik Travis Smith. Na materijalu će se nalaziti sljedeće pjesme:

  1. The Art of Loss
  2. Slouching Towards Bethlehem
  3. Damaged
  4. Hope Dies Last
  5. That Golden Light
  6. Thirty Silver
  7. The Center of the Fire
  8. Love Reign o’er Me
  9. At Day’s End
Rad benda možete pratiti posredstvom stranica:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: