Home News Pila Naopako od sada možete slušati i na Radio Diabolus

Pila Naopako od sada možete slušati i na Radio Diabolus

by Metal Jacket

Velika nam je čast i veselje najaviti vam suradnju između njemačkog on-line radija RADIO DIABOLUS te Pila Naopako emisije! Vašu omiljenu Pilu, od sada će te moći slušati kao redovni dio Radio Diabolus programa u standardnom terminu, Nedjeljom od 21.00 do 22.00.

“Ovakva suradnja dolazi prirodno. Svima nam je u interesu promovirati žestoku glazbu te upoznati slušatelje diljem svijete sa “malim” i velikim bendovima. Pila Naopako dugo se godina ( od 1994.) brine za domaću scenu, događaje i glazbenike. Na ovaj način dopiremo do mnogo veće publike, te dajemo priliku domaćim bendovima da se plasiraju na internacionalno tržište. Emisija će do daljnjeg naravno, ostati na hrvatskom.”

Radio Diabolus aktivan je od 2011, te je od tada u eteru od 0 do 24, svih 7 dana u tjednu.  Promoviraju male i velike grupe, žanrove od Blues Rocka pa do Grindcorea. Osim emitiranja tematskih radio emisija, nekoliko puta godišnje izdaju i sample albume, rade intervjue i recenzije na njemačkome jeziku te  izvještavaju sa festivala diljem svijeta.

Radio Diabolus možete naći na webu te putem Facebooka
www.radio-diabolus.eu
www.facebook.com/RadioDiabolus

A stream slušati na stranici, putem WinAmpa ili na linku:
http://radiodiabolus.radio.de/

Radio Diabolus

You may also like