Home News Paul Di’Anno završio u bolnici; brazilska turneja otkazana

Paul Di’Anno završio u bolnici; brazilska turneja otkazana

by Vjeran

Paul Di'AnnoPaul Di’Anno je imao svoj ​​udio zdravstvenih problema u posljednjih nekoliko godina, a nedavno je bivši pjevač Iron Maidena  hitno prevezen u bolnicu, što je rezultiralo u prekidu njegove brazilske turneje.

Di’Anno  je imao osam datuma na rasporedu u južnoameričkoj zemlji, počevši od  2. lipnja, ali je bio prisiljen da ih sve otkaže dok čeka pravilnu dijagnozu glede njegovog stanja nakon niza testova. Vijest je objavljena putem Blog n Roll Produções koji je promotor turneje  i na njihovoj Facebook stranici. U nastavku je prijevod posta, iako neke riječi i fraze možda nisu u potpunosti točne.

“S velikim žaljenjem  smo dužni obavijestiti sve na neodređenu odgodu turneje Paula Di’Annoa u Brazilu u mjesecu lipnju. Paul je u bolnici, a danas  u jutarnjim satima bili smo obaviješteni direktno od njega da je njegovo zdravlje u ovom trenutku je vrlo osjetljivo. Ispiti se provode da dobijemo dijagnozu koju treba ali ne postoji termin/naziv za tu dijagnozu, zato što potrebno liječenje/tretman i  period oporavka.

Radimo s Paulom u posljednjih godinu dana i sve što mogu reći je da je on bio dobar sa svim ljudima koji su uključeni u turneju. On je postao prijatelj svima i jako smo tužni s ovim vijestima. Želimo ga vidjeti na turneji što je prije moguće.

Mi smo na raspolaganju razjasniti pitanja u svezi s koncertima  te tražimo za razumijevanje u smislu da se ne razvije u odnosu na zdravstveno stanje Paula. To je privatna stvar i takav detaljan problem nije na nama, nego na njemu.

Hvala vam na razumijevanju,

Blog n Roll Productions”

Di’Anno je nastupao na pozornici u invalidskim kolicima kako se i dalje nosi s problemima s koljenom. Izvorno trebao ići pod nož prije skoro godinu dana te je trpio nedaće s ozljedama i morali su odgoditi  operaciju leđa na šest mjeseci, krajem kolovoza 2015. Tako da time što je u kolicima pomoći će smanjiti daljnje ozljede koljena.

U početku je planirao otići u mirovinu 2013. godine, ali Di’Anno je ostao na turneji gdje izvodi ne samo najbolje pjesme  iz prva dva Iron Maiden albuma nego i pjesme iz Battlezonea, Killersa i njegovih solo albuma.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: