Home News Paradise Lost ima naziv novog albuma

Paradise Lost ima naziv novog albuma

by Vjeran
Gotic metalci Paradise Lost su se odlučili vratiti korjenima

images (3)

Prema pisanju Decibel Magazina, novi album banda Paradise Lost će se zvati “The Plague Within” i to će im biti četrnaesti album koji bi trebao izaći u travnju sljedeće godine. Album će izaći za Century Media.

Album je sniman u Oregone Studio u Londonu sa producentom Jaimie Gomez Arellano. Inače u tom studiju su snimali i Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch.

O albumu Nick Holmes je rekao: “Željeli smo drugačiji pristup albumu. Željeli smo spojiti one vrlo rane godine banda i ovih par zadnjih. Napisali smo vrlo mračan materijal, ali opet i melodičan. Svakako određeni broj pjesama naginje death metalu, što nismo već odavno radili u Paradise Lost-u.”

Paradise Lost je 20. rujna nastupao sa Plovdiv Philharmonic Orchestra u Rimskom teatru u Plovdiv, BugarskaPlovdiv Philharmonic Orchestra je orkestar sa 70 godišnjom tradicijom i iznjedrili su mnoge vrhunske glazbenike i dirigente. Orkestar se sastoji od 100 glazbenika.

Koncertom sa Paradise Lost-om je dirigirao poznati dirigent Levon Manukyan koji je napisao prvi metal balet i osnivač je Levon Manukyan Collegium Musicum orchestra. Levon je u svojo karijeri radio sa mnogim glazbenicima poput: Marilyn Manson, Alice Cooper, Dream Theater, AC/DC, Evanecence, Guns N’ Roses, Kiss, Led Zeppelin, Nirvana i Judas Priest, te bivšom pjevačicom Nightwish-a Tarja Turunen.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: