Home News I ove godine nas očekuje HARD ‘n’ HEAVY vol.3

I ove godine nas očekuje HARD ‘n’ HEAVY vol.3

by Metal Jacket

Hard ‘n’ heavy night priča krenula je prije dvije godine kada je nekoliko entuzijasta i ljubitelja hard ‘n’ heavy glazbe odlučilo prestati kukati o lošoj situaciji na sceni i uzeti stvari u svoje ruke. Prvi HNHN održan je Boogaloo i unatoč nekim početničkim glupostima, prošao je odlično. Prošle godine u klubu Hard Place održan je drugi HNHN i prošao je još bolje nego prvi. Ove godine HNHN će se ponovno održati u klubu Hard Place a nastupiti će tri odlična banda!

SAGE (ZG) – ULTIMATUM (ST) – SAVANT (KC)

Ultimatum iz Splita reprizirati će svoj nastup od prošle godine na HNHN jer je jednostavno toliko dobro prošao nastup da ga moramo reprizirati. Tko ih nije vidio live, ovo je band koji jedostavno morate doživjeti jer spotovi ne daju pravu sliku banda. 

Savant iz Koprivnice se ponovno okupio i svoj povratnički nastup održati će upravo na HNHN3! Odsvirati će za vas najjače stare stvari koje su već dobro poznate zaljubljenicima u domaću heavy glazbu, a uz njih će nam predstaviti i stvari sa novog albuma koji samo što nije izašao.

Sage iz Zagreba je u kratko vrijeme skočio na sami vrh hrvatske metal scene. Predvođeni iskusnim liscem i doajenom heavy metal glazbe u Hrvatskoj – Eniom Vučetom iz kultne Legije, isporučiti će za vas beskompromisni set odličnih pjesama sa prvog albuma “Anno Domini 1573” a biti će tu i novih stvari sa albuma u pripremi.

Savant je jeti hrvatskog heavy metala. Mnogi su čuli za grupu, ali tek rijetki su je vidjeli uživo. Bend je nastao sada već davne 2007. godine raspadom koprivničke hard rock skupine Katarza.
Savant su osnovali Vedran Hrenić i Goran Fabijanović u tandemu stvarajući autorsku glazbu i udarajući temelj prepoznatljivom zvuku grupe. Kroz godine postava se često mijenjala, što je otežavalo live nastupe.
Trenutno smo u punoj postavi (Marko Katalenić na basu, Branko Pleadin na bubnjevima te Mario Vrabelj na gitari), snimili smo album i željni smo nastupa. Stoga, ako želite čuti Savant uživo u svom omiljenom klubu, 

Artwork by: Ray&co Rajko Žigić

otmite gazdinog rođaka i natjerajte gazdu da nas kontaktira.

Zagrebački heavy metal band Sage nastao 2013. godine, u prvoj polovici ove godine za stranu izdavačku kuću izdaje svoj prvi album “Anno Domini 1573” koji će biti distribuiran worldwide (EU, USA, Japan). Uz već neke poznate pjesme, na Hard ‘n Heavy Night-u predstavit će i pokoju novu pjesmu.

Ultimatum je bend iz Splita koji je nastao 2001 godine i

 sve od tada do danas praše hard ‘n’ heavy muziku!! Do sada su snimili i izdali dva albuma za našu diskografsku kuću Croatia records.
Ulice zla  iz 2008 godine i U vihoru vremena iz 2014 godine. Izbacili su tri službena spota i održali su na stotine koncerata. Svirali smo puno humanitarnih koncerata i dijelili binu sa svim poznatim hrvatskim

 rock i heavy bendovima!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: