Home SceneInterviews Out Of the Void: Na festivalu očekujemo gomilu dobre buke, alkohola i veselja!

Out Of the Void: Na festivalu očekujemo gomilu dobre buke, alkohola i veselja!

by Vjeran

Očekujemo gomilu dobre buke, alkohola i veselja!

Out of the voidMetal Jacket Magazine vam želi kroz nekoliko blic pitanja predstaviti većinu bendova koji nastupaju na samom Valhalla festivalu. Bend Mist svira na drugoj večeri festivala u Vintage Industrial baru, koja je ostvarena u suradnji sa Good Vibrations.

MJM: Možete li se predstaviti, tko ste i odakle dolazite?

Leo: Pozdrav svima! \m/ Ja sam Leo, pjevač iz benda Out Of the Void (Black Sabbath Tribute), dolazimo iz Zagreba. Ovaj bend je ustvari side-projekt članova LIV-a, Flesha, Descendera, Frozen Foresta, Mrtvog Petka itd.

MJM: Mogu li ovakvi događaji poboljšati sveopću sliku metal glazbe u javnosti?

Leo: Neznam za javnost, ali bitno je poboljšati sliku među metalcima, a mislim da to ovaj festival radi. Super šta Valhalla fura razne žanrove metala i ljudi će moći vidjeti hrpu bendova koje naša zemlja nudi. Pa neka sami odluče šta im se sviđa…

MJM: Da li ste već sudjelovali na nekim festivalima?

Leo: Sudjelovali smo na Valhalli u Močvari u 12. mjesecu.

MJM: Kako je došlo do suradnje između vas i organizatora?

Leo: Znamo se s našim dobrim Knežom i Zlatkecom, a dobili smo više nego pozitivne kritike sa spomenutog prvog koncerta pa su nas zvali opet.

MJM: Što očekujete od Valhalla festivala?

Leo: Očekujem gomilu dobre buke, alkohola i veselja! Hrvati su uvijek bili žestoki metalci, ali fali nam bendova koje će svi metalci voljet i štovat, fali nam bend koji će nas sve ujediniti, ili barem nas većinu. Fali nam ovakvih događanja da sve nas što više spoji. Ovo bi mogao biti festival di ćemo vidjet što vrijedi u Hrvatskoj.

MJM: Koji su vam daljnji planovi nakon festivala?

Leo: Pošto je ovo bio projekt samo za jednu svirku, a još smo tu, nadamo se da će nas prestati zvat na svirke da se možemo posvetit matičnim bendovima 🙂

MJM: Zašto ste postali metalci?

Leo: Oduvjek smo bili. To izabere tebe! (hehhehe) Pozdrav vidimo se na Festu!

Razgovarao :Marko Vučković

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: