Home News Otrovna Kristina dostupna na CD i LP; najava koncerata

Otrovna Kristina dostupna na CD i LP; najava koncerata

by Vjeran

Otrovna Kristina dostupna na CD i LP; najava koncerata

Otrovna kristina“Otrovna Kristina” je, zahvaljujući izdanju Sulatron Recordsa sad konačno dostupna na CD-u i LP-u (u sklopu kojeg dolazi i potpisani plakat) u cijelom svijetu. Ovaj njemački underground label specijaliziran za psihodeličan / space / kraut rock objavio je inače i nekoliko albuma zagrebačkih Seven That Spells.

Album “Otrovna Kristina” mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom koncertu u Tvornici kulture isijavao snagom i žestinom. Album je sniman i miksan u Zagrebu tijekom 2015. i sadrži deset pjesama. S materijala su izdvojena tri singla – “Pita”, “Igram da zaboravim” i “Vrata moći” – a od rujna do studenog je besplatno skinut sa sitea benda više od 2000 puta.

Kako je najavljivano, početkom 2016. godine Otrovna Kristina započinje s koncertnim aktivnostima. Prvi dogovoreni datum je 20. veljače u riječkom Palachu. Novosadski Firchie Think Tank Studio na redu je 19., a beogradski Gun Club 20. ožujka. Hangar iz Izole ugostit će Otrovnu Kristinu 15. travnja. U pripremi je još datuma koji će uskoro biti objavljeni.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: