Home EventsFinished Giveaways Osvoji karte za Sick Of It All u Vintage Industrial Baru

Osvoji karte za Sick Of It All u Vintage Industrial Baru

by Vjeran

Osvoji karte za Sick Of It All u Vintage Industrial Baru

Sick o i allnagMetal Jacket Magazine u suradnji sa Vintage Industrial Bar vas nagrađuje sa kartama za koncert Sick Of It All-a u Zagrebu. U samo par koraka možete postati vlasnici ulaznice. Sve što moraš je lajkati Metal Jacket Magazine stranicu na facebook ako već nisi,  lajkaj ovaj post i svoje podatke (ime, prezime, mail) poslati u inbox Metal Jacket Magazine Facebook stranice. Izvlačenje će biti 23.04.2015.

Sick Of It All/Angel Du$t/Stronghold@Vintage Industrial Bar / 24.4.2015

Sick Of It All, bend koji gotovo 30 godina obitava na svjetskoj pozornici hardcore teatra i za koji se bez straha može reći da su istinske legende toga žanra, stat će u petak 24. travnja po treći puta u karijeri pred zagrebačku publiku. Ovoga puta ulogu domaćina preuzeo je Vinatage Industrial, klub koji se u posljednjih godinu i pol dana profilirao kao jedno od ključnih mjesta rock, hardcore, punk i metal scene u Zagrebu, pa i dalje.

Uz Sick Of It All, 24. travnja svirati će još dva benda vrijedna svake minute vaše pažnje, američki hardcore punkeri Angel Du$t te predstavnici zagrebačke hardcore scene Stronghold.

Ulaznice za koncert potražite u pretprodaji u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Cijena karte u pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn.

Ovaj koncert održava se u sklopu proslave 18. rođendana Radio Studenta!

You may also like