Home ReviewsConcerts Operacija Mindcrime je u potpunosti uspjela

Operacija Mindcrime je u potpunosti uspjela

by Vjeran

Operacija Mindcrime je u potpunosti uspjela

Operation Mindrime-5260

U Vintage baru su nastupali Operation: Mindcrime, uz još dva benda, Fire And Water i I.C.O.N. Prvi bend koji je nastupao je akustični duo iz Irske, Fire & Water. Počevši sa obrade Babe I’m Gonna Leave You, svi prisutni su bili ugodno iznenađeni, a i sam akustični zvuk je dobro došao prije navale distorziranih gitara. Zabavan duo popraćen sa saksofonom koji je barem na pol sata ponudio svim prisutnim nešto svježe.

Ali se onda vraćamo na staro, sa metal bendom, I.C.O.N. koji iza sebe ima debitantski album “New Born Lie”. Dinamičan i energičan bend, fino su zagrijali atmosferu, ali i interakciju sa publikom treba pohvaliti. Prije headlinera su dali na slušanje žestoke stvari kao što su Messiah Complex, New Born Lie i BlackList.

Za kraj, dolaze dugo iščekivani Operation: Mindcrime, predvođeni sa originalnim pjevačem benda Queensryche, Geoff Tate. Ovaj bend svira, uglavnom pjesme najpopularnijeg albuma od Queensryche pod nazivom Operation: Mindcrime, zajedno sa Operation: Mindcrime II. Vintage je već bio pun dugogodišnjih fanova Geoffovog bivšeg benda i samo je uživala u stvarima kao što su, Suite Sister Mary, Anarchy-X, Spreading the Disease. Operation je iskoristio šansu da odsviraju par stvari sa debitantskog albuma The Key, među kojima se Re-Inventing the Future i The Stranger.

Tekst i foto: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: