Home News ONI predstavio album Ironshore s novim singlom!

ONI predstavio album Ironshore s novim singlom!

by Natas Dog
Izvor: facebook

Progresivni metalcore bend ONI izdao je svoj novi singl Eternal Recurrence. Objavljen je na njihovom službenom Soundcloudu kao najava za njihov isčekivani progresivni opus Ironshore. Izlazi na Crni Petak 25.11.2016.

Blacklight Media je novi label koji će u suradnji s Metal Blade Recordsom izdati novi album ONI-a. Njihov singl krasi mehanička preciznost i brutalni beatdownovi kao što je i očekivano od takvog tipa glazbe.

Kreativnost pak je druga stvar, pa su možda u ograničenom području gdje mnogi podilaze nenormalnim sweepanjem, ubacili nešto potpuno drugačije. Ksilo-synt glazbenik Johnny D će ukrasiti pjesmu Ironshore. S time su svakako postali prvi bend koji je učinio takvo nešto.

ONI - Ironshore

Zgodno je također i za zamijetiti fantastičan cover koji će krasiti njihov album, a kojeg je radio poznati grafički dizajner Brent Elliot White. Njegovi radovi su krasili mnoštvo popularnih albuma veliki bendova poput Triviuma, Megadetha i Job for the Cowboya.

Ljubiteljima The Human Abstract-a, Protest the Hero-a i Between the Buried and Me preporučam ONI, jer je svakako bend koji se nalazi u istom košu. Ironshore bi mogao biti nešto neobičniji poduhvat od ranijih i sličnih, a za to ćemo morati pričekati izdanje albuma.

Do tada poslušajte Eternal Recurrence na njihovom službenom Soundcloud kanalu:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: