Home News One Piece Puzzle će svoj novi album predstaviti u Vintage Industrial Baru!

One Piece Puzzle će svoj novi album predstaviti u Vintage Industrial Baru!

by Vjeran
One Piece Puzzle

Riječka skupina One Piece Puzzle predstavila je spot za pjesmu Ja Se Smanjujem. Tim će povodom održati i koncertnu promociju novog albuma (III) u srijedu, 26. travnja u Vintage Industrial Baru.

“Iako je spot sniman isključivo mobilnim telefonom, rezultat ne zaostaje za trenutnim svjetskim trendovima moderne video produkcije i dopušta uvid u raspon mogućnosti koje pružaju tehnologije razvijene zahvaljujući blagodatima kapitalizma i slobodnog tržišta” – rekla je Ana Balkana, pjevačica OPP-a. Spot je snimljen u suradnji s talentiranim riječkim fotografom i kamermanom Kristijanom Vučkovićem.

OPP najavljuje premjerno predstavljanje svog novog albuma (III) u Vintage Industrial Baru kao audio-vizualni spektakl u dva čina s nagradnim igrama, a Riječanima će se na njihovoj gala svečanosti pridružiti zagrebački Dosh Lee i slovenski Captain Morgan’s Revenge te DJ Kneža koji će na afteru napraviti veliki obračun Rammstein vs. Ministry.

Vrata Vintage Industrial Bara se otvaraju u 20:00, Captain Morgan’s Revenge nastupaju u 21:15, Dosh Lee u 22:00, a One Piece Puzzle u 22:30 sati. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna možete ugrabiti u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta će cijena karte iznosit će 45 kuna.

Fotke: Kristijan Vučković

You may also like