Home News Novi video spot horror metal benda MALOCODA; Novi EP pod nazivom “Ritualis Aeterna”

Novi video spot horror metal benda MALOCODA; Novi EP pod nazivom “Ritualis Aeterna”

by Metal Jacket

Kanadski horror bend inspiriran simfonijskom moći zvan Malacoda (ime su uzeli po Demonu iz Danteove “Boženstvene Komedije”) su izdali svoj novi Ep “Ritualis Aeterna”.

EP poprima prepoznatljivost zbog dobro prihvaćenog albuma iz 2014. pod nazivom Malacoda. Zapakiran s tamnom atmosferom, originalnošću i inovativnošću, ovo je gotički power metal bend 21. stoljeća s inteligencijom i intezitetom da budu konkurentni zbog njihovih paklenih inspiracija.

Malaconda cover

Udružujući se s SkullsnBones.com, ghoul-ovi Malacode spremaju premijeru za novi video za pjesmu “There Will Be Always One” u kojem će se prikazivati njihovo snimanje u studiju za “Ritualis Aeternu”.

Pjevač Lucas Di Mascio je na to komentirao sljedeće: There Will Always Be One je najvjerojatnije naša najžešća pjesma. U pjesmi se nalazi mnogo gnjeva i posvećena je onima koji su se našli na putu bendu i otežali nam put. Vjerujte mi – nije mi nimalo čast pisati i posvetiti pjesmu baš vama!”

Prethodni video spot “Penny Dreadful” koji je je inspiriran kasnije otkazanim Showtime TV show-om, sadržava neke od elemenata klasičnih horror filmova, a može pogledati ispod.

Postava: Brad Casarin (gitara), Mike Harshaw (bubnjevi), Lucas Di Mascio (vokal), Cooper Seldom (bass gitara) i Jonah Weingarten (klavijature).
Posebna zahvalnost : Gary-u Kuiper-u  iz  “The Laundry Design Works-a”.

You may also like