Home News Novi video od Cold Snap-a

Novi video od Cold Snap-a

by Vjeran
Cold Snap ima novi video uradak Rise Again

safe_image

Varaždinski metalci Cold Snap su pred izlazak albuma World War 3 za Eclipse Records izbacili video uradak za pjesmu Rise Again. Na videu se vidi naš poznati glumac Ljubomir Kerekeš koji je ujedno i otac pjevača banda Jana. Spot je sniman u Varaždinu, pod palicom banda, MMstudio23 i direktora Tin Majnarića. Koncept spota su radili Jan Kerekeš i Cold Snap, a na kameri je bio Tin Majnarić.

Cold Snap je snimio treći studijski album naziva “World War 3″ na kojem se nalazi 12 pjesama, a za čiju produkciju se pobrinuo Tue Madsen ( Moonspell, Ektomorf, The Haunted, Dark Tranquillity, Sick of it All ).

“Nakon 12 godina, konačno možemo reći da je Cold Snap došao u prave ruke”, komentirao je Jan Kerekeš, pjevač i frontmen benda, te dodaje: “vjerujemo da će naša glazba putem Eclipse Records-a naći svoj put do novih slušatelja, koji će ubrzo postati naši obožavatelji”.

“World War 3″ će u SAD-u i ostatku svijeta ugledati svijetlo dana 13. siječnja 2015. godine putem izdavačke kuće Eclipse Records.

10888800_856026367754095_7218675118802771727_n

Cold Snap se prijavio na Heavy Day Fest u Splitu 21015. godine i ukoliko ih želite vidjeti na tom festivalu otiđite na stranicu Heavy Day Fest-a i “lajkaj” ih i tako im pomozi da dođu u Split.

Facebook: http://www.Facebook.com/ColdSnapOfficial

Twitter: http://www.Twitter.com/ColdSnap_hr

Web stranica: http://www.cold-snap.com

Youtube: https://www.youtube.com/user/coldsnapchannel

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: