Home News Novi bubnjar banda U.D.O. je Sven Dirkschneider

Novi bubnjar banda U.D.O. je Sven Dirkschneider

by Vjeran
Novi bubnjar banda U.D.O. je  Sven Dirkschneider, Udo-ov sin

 

Nakon razlaza s bivšim bubnjarom Francesco Jovino-m i brojnih audicija, odluka je pala- novi bubnjar će biti Sven Sven DirkschneiderDirkschneider!

“Njegovo bubnjanje je jednostavno bilo najuvjerljivije” kaže bend. “Njegov stil je svjež i pun žestogog groova što je upravo ono što nam treba. Također Sven se odlično uklapa u bend kao osoba, radio je s nama kao tehničar na turnejama već više od četiri godine i već znamo sa više turneja da ga svi vole i da se savršeno slažu s njim.” Sven ima 21 godinu i najmlađi je član benda. Od malena je Sven upoznat sa očevim poslom i vrtio se po raznim backstage-ovima tokom godina. Svijet tour autobusa, putovanja i koncerata je normalan za njega od kada zna za sebe. Njegov debi kao član U.D.O. – a će biti 6.3. u  Wuerzburg-u, Njemačka.

” Poseban je osjećaj biti dijelom očevog benda” kaže Sven. “Od kada znam za sebe bio sam oko benda, ali nikad nisam ni sanjao da ću biti stalni član.”

CD je objavljen 26. siječnja 2015. godine za AFM.

Album je jednim dijelom sniman kod Udo-a kući na Ibizi i u studiju Redhead Audio Productions Wilhelmshaven. Novi album po svim naznakama je još jedno odlično ostvarenje ovog starog rockera koji je svoju poziciju davno cementirao.

udodecadentcdbigger_638

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: