Home News Novi album ćemo raditi kad nas uhvati glad za stvaranjem

Novi album ćemo raditi kad nas uhvati glad za stvaranjem

by Vjeran

Novi album ćemo raditi kad nas uhvati glad za stvaranjem

Behemoth-NergalFrontman Behemotha, Nergal, je izjavio da će slijedeći album biti novo poglavlje u razvoju benda. Iako još nema planova za snimanje novog albuma, Nergal je svjestan da će novo izdanje trebati ponuditi nešto novo. Pjevač je izjavio da je kod njega sve u različitosti i da kod novog albuma mora biti siguran da će to uistinu biti novo poglavlje za bend, nešto svježe i drugačije od prijašnjih izdanja. Smatra da je prirodno da se u potpunosti iskoristi puni potencijal posljednjeg albuma, te da sa snimanjem novog pričekaju dok ih opet ne uhvati glad za stvaranjem, te da tada isporuče još jedan spektakularan album.

Za njega je svrha kreativnog procesa zadovoljavanje sebe, ali prihvaća da Behemoth danas pripada fanovima jednako kao i članovima benda. “Ja sam ovdje da ispunim svoje egoistične potrebe, to bi trebao biti smisao umjetnosti. Mi svojim djelima usrećujemo druge ljude, ali na početku stvaranja mi zadovoljavamo naše vlastite potrebe. Svjestan sam da bend neće biti tu zauvijek i svako malo se pitam što će biti kada benda više ne bude bilo? Adrenalin i moć koju Behemoth predstavlja je ovisnička i ja je volim. Volim što je to sve veće od mene i mog ega. Svjestan sam činjenice da Behemoth više nije moje dijete, već svačije i ljudima je stalo do benda.”

Dok bend ne izda novi album Nergal će se posvetiti solo projektu, a nama preostaje da uživamo u dosadašnjim albumima koje je Behemoth izdao.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: