Home News Nove “bolesne” najave na Dark “O” Metal Festu

Nove “bolesne” najave na Dark “O” Metal Festu

by Vjeran

Nove bolesne najave na Dark “O” Metal Festu

Bolesno Grinje

Imamo čast obavijestiti vas kako će ovogodišnji Dark “O” Metal fest ugostiti jedan od najbrutalnijih bendova Hrvatske underground scene. Naravno govorimo o bendu Bolesno Grinje!

Bolesno Grinje jedan je od najstarijih death metal/grindcore bendova na balkanu, a iza sebe imaju pozamašan broj albuma i koncerata gdje je naravno i nastup na legendarnom festivalu Obscene ExtremeIznimno nabrijani puležani zadovoljiti će sve ljubitelje poga i najžešćih nota raznolikošću žanrova, od death metala preko crusta i grindcora do punka. Već 15 godina Bolesno Grinje vlada podzemljem alternativne scene uz žestoke blast beetove, brutalne vokalne izvedbe i brze riffove. Glase za Hrvatski odgovor na Napalm Death iako se mnogi kunu da su još i bolji.

Do sada su snimili: Bolesno Grinje / Sodn’ Dan (Split,2002), Pobjeda je naša (Full-length,2005), Od nesvijesti do grinda (Full-length,2006), Nitko nas ne vidi… ali mi ipak postojimo (Full-length,2007), -1 Mozak (EP,2007), Aggravated Assault (Split,2008), Mercenary Cockroach / Bolesno Grinje (Split,2008), Krvave ruke – Krvavi novac (Full-length,2009), Grinje!Grinje!Grinje! (Full-length,2011), 13 (Full-length,2013) te posljednji izvrsni album Chronicles from the Tomb (Full-length,2014).

Naglasili bi da će ovogodišnji nastup Bolesnog Grinja upotpuniti plan Dark “O” Metal Festa da svakako obuhvati što više podžanrova i zadovolji svakog posjetitelja festivala.

Pozdravljamo Grinje i žestinu koju donose! Uz njihovu pomoć najteže note ponovno će zavladati bivšom tvornicom papira Hartera, na Dark “O” Metal Festu 14. i 15.08.2015., u Rijeci.

Official Facebook Page:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: