Home News Nova turneja W.A.S.P. sa novim bubnjarem

Nova turneja W.A.S.P. sa novim bubnjarem

by Metal Jacket

Povodom nove svjetske turneje nazvane “Re-Idolized – The Crimson Idol 25th Anniversary World Tour”, koja počinje 25.9. u Gothenburgu, Švedska.

W.A.S.P. su za turneju regrutirali Aquiles Priestera. Rodom iz Južne Afrike, Priester je do sada surađivao sa zanimljivim bendovima, mahom heavy i power usmjerenja, kao što su Angra, Primal Fear, Paul Di´Anno, Hangar, Midas Fate… čak je bio u užem izboru za novog bubnjara Dream Theater na audiciji nakon Portnoyevog odlaska. Nakon te audicije ga je Petrucci osobno preporučio Tony MacAlpinu, vrhunskom gitaristi, za njegov bend!

Aquiles je izdao knjigu o bubnjanju, kao i dva dvd-a. Sve to je samo poboljšalo njegovu popularnost u heavy krugovima. Nakon što je Mike Dupke 2015. Napustio W.A.S.P., nakon njega su na toj stolici za turneje sjedili Patrick Johansson (Yngwie Malmsteen), te Randy Black (Primal Fear). Sada je na redu Aquiles, a do kada, ostaje nam da vidimo i ulovimo ih na predstojećoj turneji.

Inače, Napalm Records izdaju ˝Re-Idolized˝ uz dvd ˝The Crimson Idol˝, a moći će se naći na vinilu, Blu-ray, cd-u i dvd-u.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: