Home News Neumorni shock rocker nastavlja nizati pohvale za The Hell No Hallelujah Tour

Neumorni shock rocker nastavlja nizati pohvale za The Hell No Hallelujah Tour

by Vjeran

Neumorni shock rocker nastavlja nizati pohvale za The Hell No Hallelujah Tour

Premiere For "Spring Breakers" - ArrivalsHvaljen od strane kritičara kao umjetničko renesansno dostignuće, The Pale Emperor objavljen u siječnju 2015. od Loma Vista Recordings, debitirao je na Billboardovoj ljestvici Top albuma.  Album nastao iz suradnje shock rockera Marilyna Mansona i glazbenog kompozitora Tylera Batesa (Guradians of the Galaxy, 300, John Wick itd.,), označuje novi kreativni vrhunac za Grammy nominiranog umjetnika i ostvario je usklike kritičara tipa The New York Times, Rolling Stone, FADER magazine, Revolver i inih.

The GRAMMY Museum je ugostio Mansona i Batesa u The Clive Davis Theater na intiman razgovor vezan uz The PaleMarilyn Emperor, moderiran od strane Scotta Goldmana, potpredsjednika Grammy Foundation i MusiCares. Pri intervjuu i unplugged nastupu je bilo zabranjeno fotografiranje i snimanje videa (osim službenim kućama) te su na internet portalima zasad dostupne samo audio snimke uz popratnu nekolicinu fotografija te kratka snimka od niti minute trajanja objavljena od strane obožavatelja, Sweet dreams uz Batesovu gitar pratnju.

Puni audio i video release se očekuje od strane GRAMMY Museum label te službene MM fan stranice.

Nakon rasprodanog koncerta na  Rock am Range festivalu gdje su podijelili binu s Slipknotom, Papa Roachom, Halestormom, In Flamesima i mnogim drugim izvođačima, pod pokrićem AXS TV, dosad iznimno uspješna turneja Marilyna Mansona (nekoć pod punim imenom Marilyn Manson & The Spooky kids, danas samo pod frontmenovim imenom) nastavljaju šokirati i oduševljavati mnogobrojne vjerne fanove te hipnotizirati i novopečene.

Američka turneja je završila u osmi mjesec s nastupom u Riverbend Music Center u Cincinnatiju te je trenutno u punom jeku europska turneja s završnim datumom 23. 11. u Manchesteru pod imenom The Hell not Hallelujah Tour. Iako nas je ekscentrični umjetnik ovom prilikom zaobišao, najbliži datumski kao i lokacijski koncerti su nam u Firenci i Berlinu primjerice, čime ne sumnjamo da će se naći i pokoji okorjeli fan spreman za daljnje koncertne podvige van našeg teritorija.

Među ostalim zanimljivostima, Mansonu su se na pozornicu tokom njegove turneje kao dio klasične postave pridružili i Johnny Depp, Rob Zombie te i Billy Corgan (The Smashing Pumpkins), čime su i dokazali da je okončana njihova dugogodišnja svađa koja traje od kraja 90ih (takonavodni razlog Mansonova tadašnja zaručnica Rose McGowan).

U prilogu vam donosimo službeni crno-bijeli video uradak za The Mephistopheles Of Los Angeles čime je i najavljen album u trenutnoj promociji. I dalje u klasičnoj noti provokacije i goth imidža, video prikazuje frontmena kako evangelizira svoje demonske puteve pred skladištem u L.A.-u, dok Michael Williams drži uvodni monolog.

“First time I met him I could feel the hounds of Hell on my trail. He walked up to me all slow-like. It got dark, real dark. I couldn’t breathe. Almost said, ‘God DAMN!’ He said, ‘Shhhh. My son. It’s not what you think. I’m The Mephistopheles of Los Angeles.” 

You may also like

%d bloggers like this: