Home News Nazareth najavio novi album za sljedeću godinu!

Nazareth najavio novi album za sljedeću godinu!

by Mislav Mihaljević

Frontiers Music Srl su najavili kako u njihove redove dovode legendarni Nazareth. Novi album benda se očekuje iduće godine.

Trenutna postava Nazaretha broji Jimmyja Murrisona (gitarist najdužeg staža u povijesti benda), Leeja Agnewa (bubnjar od vremena smrti Darrela Sweeta 1999.), Petea Agnewa (basist i jedan od osnivača)  i novog pjevača Carla Sentancea ( koji se pridružio bendu 2015 nakon što je Dan McCafferty izjavio da se povlači zbog bolesti).

Pete Agnew pripovijeda: “S Carlom kao novim vokalom i  Frontiers kao našim novim izdavačem, oko nas se počinje dizati prašina kao u ono davno vrijeme kada smo snimali svoj prvi album. Jedva čekam da polete iskre!

Originalno osnovani kao The Shadettes 1968. u Škotskoj, a kao Nazareth postoje od ljeta 1970. Svoje zlatne dane doživjeli su tijekom osamdesetih, najviše su prodavani u Njemačkoj, a poznata je i obrada njihove pjesme Hair Of The Dog na albumu The Spaghetti Incident? koji su snimili Guns n’ Roses.

Do danas, Nazareth su snimili 23 studijska album i zaradili platinaste, zlatne i srebrne tiraže diljem svijeta. Njihovo zadnje izdanje, Rock N’ Roll Telephone, izdali su 2014. i zaradili veoma lijepe kritike koje su kazivale kako je to klasik koji se može usporediti s njihovim najboljim radovima.

You may also like