Home SceneInterviews Narednik Lobanja u susret splitskom koncertu odgovara

Narednik Lobanja u susret splitskom koncertu odgovara

by Vjeran

Očekujemo puno žrtava, razbacanih udova i barem jedno iskopano oko

naredniklobanja_live2012

Ovaj petak (20.2.) u sklopu ZloSTavljanja u Split dolazi Narednik Lobanja i Vod Smrti. U želji da splitsku publiku pripremimo na ovaj streljački vod, kontaktirali smo ih i postavili nekoliko pitanja.

MJM: Je li vam ovo prvi put da dolazite u Split?

Narednik Lobanja: Jest, nakon dugo vremena, došao je i taj poziv za koncert u Splitu. Primali smo puno poruka od splitskih Smrtnika, i evo, napokon, su im želje uslišene.

MJM: Što očekujete od koncerta i splitske publike?

Narednik Lobanja: Mislimo da je važnije što splitska publika očekuje od nas i od koncerta. Što se Voda Smrti Narednika Lobanje tiče, očekujemo puno žrtava, razbacanih udova i barem jedno iskopano oko.

MJM: Pročitali smo da basista nažalost ne može doći. Da li je Vod Smrti dobio dostojnu zamjenu?

Narednik Lobanja: Da, Stid je premješten na drugo bojište koje je zahtijevalo njegovo prisustvo zbog njegovih jedinstvenih sposobnosti. U zamjenu nam je došao Luka Putica, poznatiji kao Lovac Luka. Iako nije član Voda Smrti ipak kao lovac ima pušku pa može kvalitetno pripomoć u sakaćenju smrtnika.

MJM: Spremate li nešto posebno za splitsku publiku i hoće li biti preživjelih nakon vaših rafala?

Narednik Lobanja: To će publika morati doći da vidi, nećemo odavat vojne tajne. A što se preživjelih tiče, ne bi ih trebalo bit, a ako koji ostane, sve to Grobocop dovrši i zakopa, pa makar i bili živi.

MJM: Što planirate dalje nakon ovog koncerta?

Narednik Lobanja: Nakon ovog koncerta u planu su još poneki koncerti, zasad je potvrđena Rijeka 27.3. a pregovaramo i za još par datuma. Između koncerata trenutno smo zabarikadirani u bunker i radimo na novim pjesmama za naš prvi LP album koji bi svjetlo mraka trebao ugledati krajem godine, a možda i prije.

MJM: Hvala na odvojenom vremenu između rafala.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: