Home News My Last Suicide uskoro završava debitantski album

My Last Suicide uskoro završava debitantski album

by Vjeran

My Last SuicideMy Last Suicide je bend iz Banja Luke, Bosna i Hercegovina, nastao 2009. god. u Banja Luci. Uzori ovoga benda su sastavi poput Amon Amarth, At The Gates, In Flames… Do sada iza sebe ima veliki broj nastupa što po BiH tako i van njenih granica.

Veći festivali na kojima se bend predstavio su između ostalog: Urban Fest Osijek, 46. Zaječarska Gitarijada, Scream Fest, Beer Fest Banja Luka i mnogi drugi.

Ostvareno je nekoliko zajedničkih nastupa sa bendovima iz Europe: Nasty (Belgija), Hexis (Danska), When Reasons Collapse (Francuska).
 
Postavu benda čine:
Dragan Golubović – Marić (vokali)
Mirko Lončar (ritam/solo gitara)
Gojko Smitran (ritam/solo gitara)
Daniel Knezević (bass gitara)
Aleksandar Zrnić (bubnjevi)

Bend je do sada snimio Demo sa 4 pjesme i to 2010., EPPersonality Disorder” 2011., single “Crucified For Nothing” 2012. (za tu pjesmu su snimili spot koji možete pogledati na dnu), te još jedan singl “I Am God” 2014. (takodjer sa snimljenim spotom kojeg možete pogledati na dnu).

Bend trenutno završava debitantski album pod nazivom “Mission F.U.B.A.R.” na kojem će se naći 8 pjesama. Kratka najava nadolazečeg albuma se može čuti i pogledati na linku ispod, a album se snima u Cirith Ungol Studiu. Miks i mastering radi Dražen Kecman.

My Last Suicide cover3 My Last Suicide cover2 My Last Suicide cover

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: