Home News Motley Crue oprostio se od fanova na neobičan način

Motley Crue oprostio se od fanova na neobičan način

by Natas Dog

Motley Crue oprostio se od fanova na neobičan način

motley-crue

Motley Crue je završio svoju trideset četiri godine dugu karijeru posljednjim koncertom u Los Angelesu.

Frontman Vince Neil se u suzama oprostio od fanova: “Ovo je zadnji put da ćete vidjeti nas četvero zajedno na pozornici. Još tamo 1981. bili smo četiri tinejđera koji su lutali ulicama Hollywooda, jeli, pili, pušili i seksali se. Evo nas ovdje 34 godine kasnije, a najviše želim zahvaliti svima vama koji ste došli ovdje. Primimo se posla i zasvirajmo nešto glazbe!”

Publici se obratio i basist Nikki Sixx: “Možda će netko za godinu dana reći, sjećate li se onog benda Motley Crue? Vi ćete biti u mogućnosti reći: E pa jebi se – jer ja sam bio na njihovom zadnjem koncertu ikad!”

Vince Neil je dodao: “Bila je čast i privilegija svirati sa ovim momcima! Sretna nova godina!”

Posljednji koncert benda bit će zapamćen i po jednom neobičnom događaju. Naime, tijekom uobičajene vožnje na posebno dizajniranom vlaku smrti za vrijeme drum sola, bubnjar Tommy Lee je zapeo viseći naglavačke jer je vlakić stao. Lee se morao sam spustiti, a dok je ekipa zadužena produkciju riješavala problem, gitarist Mick Mars je popunio vrijeme sa još jednim gitarističkim solom.

Naravno da se nešto ovako trebalo dogoditi na njihovom zadnjem nastupu, jer ipak pričamo o bendu Motley Crue koji je bio sve osim običan i takav će nam ostati u sjećanju.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: