Home News Morbid Angel se vraća nastupom na Brutal Assault

Morbid Angel se vraća nastupom na Brutal Assault

by Metal Jacket

Prva velika najava bendova za Brutal Assault 2017 napokon je puštena u javnost. Za početak najavljeni su bendovi koji na prošlogodišnjem izdanju nisu mogli nastupiti: Electric Wizard, Nile i Terror. Dok su Electric Wizard najbolji psihodelijom presvučeni doom koji postoji, Nile su svojim zvukom sudjelovali u stvaranju zvuka death metal žanra kakvog danas poznajemo, a Terror su svoj put utabali na HC sceni.

Osim njih najavljeni su i bendovi koji sami po sebi ne trebaju objašnjenje. August Burns Red pružat će nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima metalcorea. Amorphis predstavit će svoju progresiju iz oldschool death metala u melodičnije zvukove današnjice. Gadget donose najukusniji švedski grindcore na tanjur, a (o)kultni Mayhem će u cjelosti svirati De Mysteriis Dom Sathanas. Morbid Angel, nakon pauze koja je trajala nekoliko godina, ponovno sviraju sa karizmatičnim Steve Tuckerom, što će zasigurno podiči očekivanja svih obožavatelja.

Uz ova velika imena, najavljeni su i povratnici na BA, naime NERVOSA, brazilski bend thrasherica, zajedno sa Sacred Reichom otvorit će mosh pitove o kakvima ste do danas samo sanjali. Osim brutalnih i svjetski poznatih metalaca, na 22. izdanju Brutal Assaulta nastupit će i SWANS, avangardni rock, koji je trenutno u vrhuncu svoje stvaralačke i izvođačke moći. Zadnji na popisu je bend koji najbolje kombinira klasični thrash i moderne zvukove metala, Trivium.

Sve dodatne informacije, kao i karte dostupne su na linku http://brutalassault.cz/en/

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: