Home News MORBID ANGEL regrutirao bubnjara ANNIHILATED-a

MORBID ANGEL regrutirao bubnjara ANNIHILATED-a

by Kastelan

Death metal veterani MORBID ANGEL regrutirali su Scotta Fullera iz ANNIHILATEDa da svira bubnjeve na njihovom novom albumu. Album se trenutno snima u St. Petersburgu, Floridi, u studiju Mana Recording, sa producentom (i bivšim gitaristom Morbid Angela) Erikom Rutanom, za izdanje sredinom 2017. preko kuće UDR Music.

Bendov gitarist Trey Azagthoth rekao je na Facebooku:
„Bubnjeve za novi album već imamo snimljene, te ćemo uskoro početi na gitarama, vokalima i basu. Bilo je sjajno iskustvo raditi sa Erikom i Mana Studios. Imamo fenomenalnu kolekciju novih materijala, a i mnoge planove za turneje u narednoj godini pa se nadamo da ćemo vas sve vidjeti na putu!“

Trey je u lipnju 2015. potvrdio da se Morbid Angel opet sastao sa vokalistom/basistom Steveom Tuckerom i da su radili na materijalima za bendov sljedeći album. Bend još uvijek traži zamjenu za norveškog gitarista Destructhora (Thora Andersa Myhrena), koji je napustio bend prije godinu i šest mjeseci.

Rutan je, priupitan bi li se vratio bendu u Pitchforkovom intervjuu 2015., rekao: „Nikad ne kažem nikad ičemu što se tiče dva najvažnije benda u mojoj karijeri. Kad bih se mogao klonirati, još bih uvijek bio u Morbid Angelu! Volio bih da sam u svoje dane izdao i više RIPPING CORPSE albuma. Jednostavno nikad ne znaš što se može dogoditi, stoga nikad ne zatvaram vrata mogućnostima koje bi se mogle pojaviti.“

Bivši Morbid Angelov frontmen David Vincent je nedavno udružio snage sa nekoliko drugih glazbenika, uključujući bivšeg bubnjara Tima Yeunga, za izvođenje klasika Morbid Angela pod zastavom I AM MORBID.

Novi bend, koji je upotpunjen gitaristima Billom Hudsonom (CIRCLE II CIRCLE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) i Ira Blackom (METAL HURCH, LIZZY BORDEN), svirat će materijal sa Morbid Angelovih „Altars Of Madness“, „Covenant“, te „Domination“ albuma. Dva su koncerta već zakazana za Brazil na proljeće: 24. 3. u Belo Horizonteu te 25.3. u Sao Paulu. Naredni će datumi biti objavljeni naknadno. Morbid Angelov kontroverzni Illud Divinum Insanus označio je bendov prvi CD sa Vincentom kao gitaristom od Dominationa.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: