Home News Mind Terrorist radi na četvrtom albumu

Mind Terrorist radi na četvrtom albumu

by Vjeran

Mind Terrorist je osvojio titulu najboljeg benda mjeseca

Mind Terrorist

Mind Terrorist je bend koji dolazi iz Grčke, točnije iz Larissae. Osnovan je 2011. kao projekt Kostasa, pjevača benda, kojemu je pomagao i Michalis. Bend 2012. izdaje svoj prvi album “Once Upon a Heartbeat” preko njemačke izdavačke kuće “One People One Struggle”. Želja im je bila napraviti konceptualni album i opisati ekonomsku situaciju u Grčkoj u to vrijeme. “Once Upon a Heartbeat” album je sniman, miksan i masteriziran u studiju Warcry, Larissa. Album sadrži devet pjesama koje su u heavy melodičnom stilu sa primjesama modernog rocka.

Nakon pozitivnih kritika za prvi album, bend se baca na stvaranje drugog albuma “Fragments of Human Decay” koji se počinje snimati u kolovozu 2013. godine. Glazbeni stil se mijenja prema agresivnijem, a ujedno i melodičnijem stilu. Ponovno se snima u Warcry studiju i glavni skladatelj je Michalis. Album je ugledao svijetlo dana početkom 2014. Nakon izlaska albuma, osnivači su odlučili da to više nije projekt i skupili su cijeli bend u sastavu: Kostas – vokal, ZachThanos – gitare, Greg – bas i Orestis – bubanj.

Bend je do sada svirao u Italiji i Grčkoj i imao dosta recenzija po priznatim portalima i časopisima. U grčkom Metal Hammeru su bili proglašeni bendom mjeseca. Ne preostaje ništa drugo nego poslušati i pogledati zadnji video spot za pjesmu Awakening. Bend je ponovno ušao u studio i priprema materijal za svoj treči album koji bi trebao biti vani početkom 2016. godine.

Follow Mind Terrorist:
Official: http://www.mindterrorist.gr
Facebook: https://www.facebook.com/onceuponahea…
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/mindterr…
Youtube: https://www.youtube.com/mindterrorist
Email: mindterrorist@hotmail.gr

 

You may also like