Home News Mikkey Dee prvi puta posjetio Lemmyjev kip u Rainbowu

Mikkey Dee prvi puta posjetio Lemmyjev kip u Rainbowu

by Mislav Mihaljević

Mikkey Dee, trenutni bubnjar Scorpionsa i bivši bubnjar Motörheada odlučio je fanove i drugu zainteresiranu javnost upoznati s djelićima svoga života putem kratkih video uradaka koje je odlučio objediniti u svojevrstan dokumetarac pod imenom “A Week in Dee World.

Dosada je javnosti prezentirao dvije kratke epizode, a u drugoj je prvi puta skupio hrabrosti posjetiti memorijalni kip posvećen njegovom dugogodišnjem i nikad prežaljenom prijatelju, Lemmyju Kilmisteru. Kip se nalazi u objektu “Rainbow Bar and Grill” gdje je Lemmy svakodnevno provodio vrijeme kada nije bio na turnejama, sjedeći za poker aparatom na rubu šanka.

Mikkey Dee bio je član Motörheada od 1992. do prestanka benda krajem 2015. uzrokovanog smrću Lemmyja Kilmistera. Mikkey je nakon toga postao punopravni član Scorpionsa i izjasnio se kako stvari u tom bendu funkcioniraju od njegovog dolaska: “Super je. Cijela godina je proletila. Imali smo stvarno ubitačan raspored, preletjeli smo cijeli svijet i svrali svugdje. Teško je postati dijelom benda koji je već toliko uhodan, a i njima je teško naviknuti na mene kao novog člana, naravno. No, mislim da nam ide odlično i svjetski udaramo!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: