Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (41)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (41)

by Metal Jacket
Where To Start

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Pretty Maids – “Kingmaker”

Hard rock bend koji će 4. studenog objaviti novi album “Kingmaker” za Frontiers Records. Na materijalu će se nalaziti 11. pjesama, a nedavno su predstavili video za naslovnu numeru albuma.

2. Nordjevel – “Djevelen I Nord”

Skandinavski black metal sastav Nordjevel i video za pjesmu “Djevelen I Nord” koja se nalazi na njihovom debi materijalu koji nosi naziv po samom bendu, a koji je objavljen početkom godine za Osmose Productions. U pjesmi gostuje Nagash, vokal norveškog symphonic black metal sastava Troll. Video koji predstavla vizualizaciju same teme pjesme režirao je Marcin Halerz iz Red Pig Productionsa.

3. Whores – “I See You Are Also Wearing A Black T Shirt” 

Trio iz Atlante i video za pjesmu “I See You Are Also Wearing A Black T Shirt” sa LP-a “Gold” kojeg će 28. listopada objaviti za eOne. Ovo je njihov prvi video spot kojeg su snimili, a režirao ga je Whitey McConnaughy(Red Fang, Iron Reagan). LP “Gold“, na kojem se nalazi deset pjesama, snimili su u Parhelion studijima, a producirao ga je Ryan Boesch (Helmet, Fu Manchu, Melvins). Bend se trenutno nalazi na sjevernoameričkoj turneji sa grupama Red Fang i Torche.

4. Thrash Talk – “Tangle” EP 

HC sastav i njihovo novo EP izdanje na kojem se nalazi pet pjesama.

5. Madder Mortem – “Fallow Season”

Norveški sastav koji će 28. listopada nakon sedam godina objaviti novi album pod nazivom Red in Tooth and Claw” za Dark Essence Records. Album je snimljen u napuštenoj pilani koja je prije 20 godina bila ponos njihove lokalne zajednice, a njeni objekti sada propadaju. Tekst pjesme govori o pohlepi i religiji kao pokretačkoj snagi koja stoji iza autodestruktivneog ponašanja čovječanstva koje ubrzava naš napredak ka apokalipsi.

You may also like