Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (32)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (32)

by Vjeran
Where To Start

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

Ragestorm – “Moloch

Talijanski death metal sastav i video za pjesmu “Moloch” koja se nalazi na albumu “The Thin Line Between Hope And Ruin” kojeg je objavio Sliptrick Records.

Black Crown Initate“For Red Cloud

Poslušajte pjesmu “For Red Cloud” benda Black Crown Initate iz Pensilvanije koji će 22.07. objaviti LP “Selves We Cannot Forgive” za Entertainment One Music (eOne). Materijal na kojem se nalazi osam pjesama snimili su i miksali Carson Slovak i Grant McFarland i predstavlja nasljednika njihovog debitantskog LP-a “The Wreckage of Stars” kojeg su objavili krajem 2014. Ovaj bend je, između ostalih, do sada nastupao sa grupama Behemoth,Deicide, Napalm Death i Voivod. Tijekom narednog mjeseca kreću na sjevernoameričku turneju sa australskim sastavom Ne Obliviscaris i grupom Starkill u okviru koje će održati 26 koncerata. Tijekom jeseni se priključuju grupama Born Of Osiris, Veil Of Maya i Volumes povodom Sumerian Alliance europske turneje u okviru koje će održati 28 koncerata.

Widow – “Wisdom

Pjesma koja se nalazi na albumu “Carved In Stone” kojeg će grupa Widow iz Sjeverne Karoline objaviti 24. lipnja za Pure Steel Records. Materijal je nasljednik njihovog izdanja “Life’s Blood” iz 2011 i predstavlja peti album u njihovoj karijeri. Sviraju mješavinu hard rocka i old school heavy metala.

Nonpoint – “El Diablo

Pjesma sa albuma “The Poison Red” kojeg će Nonpoint objaviti 28.07. za Spinefarm Records. Na materijalu se nalazi 14. pjesama , a bend svira mješavinu metala, rocka, HC-a i bluesa. Djeluju u postavi: Elias Soriano(vokali), Robb Rivera (bubnjevi), Rasheed Thomas (gitara/ vokali), Adam Woloszyn (bas) i BC Kochmit(solo gitara/vokali).

Wayfarer – “All Lost In Aimless Chaos“, “Deathless Tundra” i “Catcher

Atmospheric black metal sastav i pjesme sa materijala “Old Souls” kojeg će 17. lipnja objaviti Proesthetic Records. Na izdanju se nalazi sedam pjesama u trajanju od oko 50 minuta. Iza sebe imaju debi album “Children Of An Iron Age“.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: