Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (9)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (9)

by Vjeran
Where To Start

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (9)

five

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će van se svidjeti.

1. Cactus Project – “Nothing´s Lost

Backup Records predstavlja novi Cactus Project video za pjesmu “Nothing´s Lost“. Radi se o francuskom projektu kojeg čine Sylvain RouvièreAmel Rebirth i bubnjar David Rousseau(Inertia).

2. Bellusira – “Black Seed

Australski sastav čiji su članovi tokom 2014. preselili u Los Angeles. Nedavno su za Pavement Entertainment objavili debi album “The Healing” sa kojeg su izbacili video za pjesmu “Black Seed“. Materijal su producirali Dan Whittemore (Paramore, Macklemore) i Ulrich Wild (Breaking Benjamin, Deftones). U bendu svira Static-X gitarist Koichi Fukuda.

Line-up benda:
Vokali: Crystal Ignite
Bas: Mark Dalbeth
Gitara i kalvijature: Koichi Fukuda
Bubnjevi: Tosha Jones

 

3. Khaotika – “In The Shade ov Night

Melodic occult metal sastav iz Atlante. Nedavno su objavili debi album “The Flame Unleashed“, te izbacili video za pjesmu “In The Shade ov Night“.

4. Beorn – “Star Ocean

Ruski symphonic power metal sastav koji je nedavno objavio lyric video za pjesmu “The Star Ocean” koja se nalazi na njihovom albumu “Time To Dare“. Na materijalu se nalazi 11.pjesama.

5. L’endeví – “Sleeping In The Cage

Gothic rock/metal sastav iz Valensije koji je nedavno objavio album “Don´t Go Back“. Na materijalu se nalazi dvanaest pjesama, od kojih je jedna na španjolskom. U nastavku pogledajte video za pjesmu “Sleeping In The Cage“.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: