Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (5)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (5)

by Vjeran
Where To Start

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (5)

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će van se svidjeti.

1. Nordjevel – “Djevelen i Nord”

Skandinavski black metal sastav Nordjevel predstavio je numeru “Djevelen i Nord” sa njihovog nadolazećeg debi izdanja koje će biti objavljeno 29.siječnja za Osmose Productions. U pjesmi gostuje Nagash, vokal benda Troll. Na materijalu koji nosi naziv po samom bendu nalazit će se devet pjesama, a osim u numeri “Djevelen i Nord“, Nagash gostuje i u pjesmi “Norges Sorte Himmel” koja sa sobom donosi i gostovanje Archaona. Na digipack i vinil izdanju kao bonus pjesma nalazit će obrada numere “Raining Blood” grupe Slayer.

2. Higher – “Break The Wall”

Brazilski kvintet i njihov novi video za pjesmu “Break The Wall“. Snimljen je u planinskim predjelima u blizini Sao Paola, a režirao ga je André Crisóstomo. Pjesma se nalazi na njihovom debi albumu nazvanom po samom bendu.

3. Fragile Existence – “Pathogenic Nightmare”

Kanadski extreme metal sastav i njihov novi video za pjesmu “Pathogenic Nightmare” koja se nalazi na njihovom drugom albumu “Cataclysms And Begginings” koji je objavljen 19.svibnja. Video su snimili dok su svirali kao predgrupa sastavu Beyond Creation u svom rodnom Torontu.

4. The Carburetors – “Lords Of Thunder”

Novi video sastava The Carburetors za pjesmu “Lords Of Thunder” u kojoj gostuje Shagrath (Dimmu Borgir, Chrome Division). Pjesma se nalazi na albumu “Laughing In The Face Of Death” koji je nedavno ušao u Top 40 u njihovoj rodnoj Norveškoj.

5. Fallen Angels – “Nightmare”

Lyric video za pjesmu “Nightmare” thrash metal sastava Fallen Angels iz Seattlea. Pjesma se nalazi na njihovom trećem studijskom materijalu “World In Decay“.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: