Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (40)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (40)

by Vedrana Dobrić
Where To Start

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Gorod – “The Mysting Triad of Artystry”

Francuski sastav koji je nedavno objavio video za pjesmu “The Mysting Triad of Artystry” koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu “A Maze Of Recycled Creeds“. Spot je snimljen u teatru Charentes, a režirao ga je Gautier Roscoet. Režiser i članovi benda su spotom odali počast kazališnim predstavama, Chaplinu i Keatonu, video igricama i Warner Bros crtićima. Materijal “The Mysting Triad of Artystry” traje oko 50 minuta, ima jedanaest pjesama i tematski se bavi raznim tajnim drušvtima i misticizmom.

2. Words Of Farewell – “My Share of Loneliness”

Njemački melodic progressive death metal bend koji će 18. studenog objaviti treći studijski materijal “A Quiet World” za AFM Records. “My Share Of Loneliness” je prvi singl sa albuma.

3. Drescher – “First Blood”, “Unten” i “A Bissy Glick”

Austrijski folk metal sastav koji će 18. studenog objaviti reizdanje svog debi albuma”Erntezeit” na kojem će se nalaziti i tri bonus pjesme među kojima je i “Rock Me Amadeus” austrijskog izvođača Falco. Istog dana će objaviti i novi album “Steinfield” za Napalm Records. Na njemu će se nalaziti njihovih 11. pjesama + “Es Reignt Bluat”, obrada grupe Slayer.

Drescher su: Bernd Wograndl – vokali i gitara, Gernot Engel – akustična i električna gitara, Filip Rado – harmonika, Roland Engel – bas i Sigi Meier – bubnjevi.

4. Lizzies – “666 Miles” i “Phoenix”

Španski metal/rock sastav i pjesme sa njihovog debi albuma “Good Luck” koji je objavljen za The Sign Records. Na albumu se nalazi devet pjesama a snimljen je na području Madrida tokom kolovoza prošle godine.

5. Hammerhands – “Eighteen”

Bend iz Toronta koji je nedavno objavio drugi studijski album “Largo Forte” sa devet pjesama. Hammerhands su: Collin Young – gitara, vokali, NJ Borreta – vokali, gitara, Jon Galletly – bubnjevi i Justin Hunt – bas-

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: