Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (38)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (38)

by Vjeran
Where To Start

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Cognitive – “Birthing The Deformity”

Američki death metal sastav koji će uskoro objaviti novi studijski album “Deformity” sa devet pjesama. Producirao ga je Joe Cincotta (Suffocation, Internal Bleeding, Dehumanized), a masterizirao Alan Douches (Cannibal Corpse, Converge, Black Breath, Mastodon). Nedavno su objavili video za “Birthing The Deformity”  koji je snimljen u šumi u okolici New Jerseya. Bend je formiran 2011, a materijal “Deformity” će biti objavljen 28. listopada za Unique Leader Records.

2. Myrath – “Endure The Silence

Myrath je francusko-tuniški oriental metal bend koji je u samo nekoliko godina postao vrlo cijenjen u međunarodnoj metal/rock zajednici. Pogledajte njihov novi lyric video za pjesmu “Endure The Silence” koja se nalazi na albumu “Legacy“. Bend uskoro kreće na svoju prvu europsku turneju.

3. Kayser – “Through the Darkness

Sastav iz Helsingborga koji je 23. rujna objavio materijal “IV: Beyond The Reef Of Sanity” za Listenable Records. Nedavno su predstavili video za pjesmu “Through the Darkness“.

4. Pretty Maids – “Humanize Me” i “Face The World

Hard rock bend koji će 4. studenog objaviti novi album “Kingmaker” za Frontiers Records. Na materijalu će se nalaziti 11. pjesama.

5. Saecred Spirit – “Unbreakable”

Debitantski video sastava Saecred Spirit kojeg je režirao Mats Vassfjord. Donosi nam glazbenu avanturu smještenu u 2024. godinu koja govori o Anuviel – ženi, poslanici svjetlosti koja dolazi iz paralelnog svijeta koji je jako blizu našeg. Preteča je života, čuva vrijeme i prostor, biće je koje ima vječni život i koje posjeduje ključ koji otvara vrata što vode na bilo koje mjesto u svemiru. Glasnica je nade i snage u posrnulom svijetu koji je prepun izmučenih duša, čezne za ljubavlju i toplinom doma i nalazi se na rubu uništenja. Anuviel je brža od bilo kojeg svijetla i misli, a na njenoj strani je jednorog koji ima sposobnost da pjeva i tako prosvijetli svijet svojim glazbenim darom. Saecred Spirit su: Anuviel – vokali, klavijature, Lars Chriss (LION’S SHARE, SEVEN) – gitara, bubnjevi, Andy Loos (GLORY, LION’S SHARE, SEVEN) – bas i Jeff Paris (MR. BIG, VIXEN, Y&T) – pozadinski vokali.

Glazbu i tekstove piše Anuviel koja predvodi bend.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: