Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (18)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (18)

by Vjeran
Where To Start

five

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Drescher – “Rock Me Amadeus”

Austrijski folk metal sastav koji je nedavno potpisao za Nuclear Blast i njihova obrada pjesme “Rock Me Amadeus“, hita iz sredine osamdesetih po kojem je ostao poznat austrijski glazbenik Falco.

2. Graves At Sea – “Dead Eyes” i “The Curse That Is”

Pjesme kojima sludge/doom kvartet Graves At Sea iz Portlanda najavljuje izlazak debi izdanja “The Curse That Is“. Album će biti objavljen 1. travnja za Relapse Records. Ovaj gromoglasni materijal traje oko sedamdeset minuta i na njemu se nalazi osam pjesama u kojima kao glavna tematika preovladava smrt i patnja. U travnju ih očekuje tvotjedna sjevernoamerička turneja sa grupom Order Of The Owl.

3. InnerWish – “Needles In My Mind” i “Rain Of A Thousand Years”

Pjesme kojima grčki melodic metal sastav InnerWish za 18. ožujak najavljuje izlazak materijala nazvanog po samom bendu. Album sa 13. pjesama miksali su Fredrik Nordström i Henrik Udd u Fredman studiju, a masterizirao ga je Peter In De Betou (Arch Enemy, Opeth, Amon Amarth)

4. Demise Of The Crown – “Human Denial”

Kanadski power metal sastav sa snažnim melodic death metal i hrad rock utjecajima. “Human Denial” je drugi singl kojim najavljuju izlazak debi albuma nazvanog po samom bendu. Teme koje preovladavaju u njihovim pjesmama su osveta, mučenje, zlostavljanje i nečovječnost. Materijal sa sedam pjesama je producirao Kevin Jardine (Uplift studija, gitarist benda Slaves On Dope) a masterizirao Joao Carvalho (Protest The Hero, Alexisonfire, Rush).

5. A Perfect Day – “In The Name Of God”

Talijanski hard rock kvartet koji je nedavno potpisao za Scarlet Records u čijem izdanju će 18. ožujka objaviti drugi studijski album pod nazivom “The Deafening Silence“. Bend je 2011. formirao Andrea Cantarelli, gitarist i su-osnivač heavy metal sastava Labyrinth, a osim njega bend čine bubnjar Alessandro Bissa (Labyrinth), pjevač Marco Baruffetti i basist Gigi Andreone (Odd Dimension). Materijal “The Deafening Silence” je producirao Giovanni MeniakNebbia kojeg smatraju petim članom benda. Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, a prvi singl je numera “In The Name Of God“.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: