Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (13)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (13)

by Vjeran
Where To Start

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (13)

five

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Criminal – “Down Driven

Sastav Criminal objavit će 11. ožujka za Metal Blade Records novi studijski materijal pod nazivom “Fear Itself“. Nedavno su predstavili prvi singl “Down Driven“. Na materijalu će se nalaziti dvanaest pjesama, a snimljen je na području Velike Britanije. Glazba benda ne podliježe žanrovskim okvirima, pa bi je mogli opisati kao kombinaciju HC-a, death, thrash i klasičnog heavy metala. Criminal su:
Anton Reisenegger – vokali/gitare
Sergio Klein – gitare
Dan Biggin – bas
Zac O’Neil – bubnjevi

2. Maruta – “Durandal

Deathgrind sastav Maruta iz Majamija objavio je video za pjesmu “Durandal” koja se nalazi na njihovom “Remain Dystopian” albumu koji je objavljen tokom ljeta prošle godine za Relapse Records. Nedavno su priveli kraju svoju svjetsku turneju u okviru koje su nastupali sa grupama The Black Dahlia Murder, Iron Reagan,Yautja, Vattnet Viskar i dr.

3. Inglorius – “Girl Got A Gun

UK sastav Inglorius su 19. siječnja objavili za Frontiers Music Srl. debi album sa 11. pjesama koji nosi naziv po samom bendu. Nedavno su objavili novi lyric video za pjesmu “Girl Got A Gun“.

Inglorius važe za jedan od kvalitetnijih bendova sa nove britanske hard rock underground scene. Formiran u veljači 2014., predvodi ga Nathan James, koji je svoje ime izgradio surađivajući sa Trans-Siberian Orchestra i gitaristom Scorpionsa, legendarnim Uli Jon Rothom. Stvaraju glazbu inspiriranu bendovima Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Bad Company i Aerosmith.

4. Myrath – “Believer”

Myrath će nam 12. veljače ispostaviti novu dozu svog orijentalnog metala u vidu “Legacy” albuma na kojem se nalazi 11. pjesama + bonus pjesma “Other Side”  koja je namijenjena sjevernoameričkom tržištu. Nedavno su objavili novi spot za pjesmu “Believer“.

Myrath je francusko-tuniški metal bend koji je u samo nekoliko godina postao vrlo cijenjen u međunarodnoj prog-power zajednici.

5. Orhid´s Curse – “We Are All Cynics And Liars

Metal veterani, Orhid´s Curse, će 4. ožujka objaviti EP izdanje “Cynics And Liars” sa četiri pjesme koje je producirao član benda Brian Jones. Narednog mjeseca kreću na mini turneju sa grupom Black Moor.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: