Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

by Vjeran
Where To Start

 Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će van se svidjeti.

1. Droids Attack – “Brahma Astra

Droids Attack će 26. veljače objaviti četvrti studijski materijal “Sci-Fi Or Die“. Prvi singl sa albuma na kojem se nalazi deset pjesama je numera “Brahma Astra“. Bend postoji od 2000.

2. Textures – “Illuminate The Trail

Nizozemski sastav Textures će 5. veljače objaviti prvi, od svoja dva nova albuma, za Nuclear Blast. Prvi materijal se zove “Phenotype“, a drugi “Genotype“. Novi članovi benda su Uri Dijk (sintizajzer) i Joe Tal(gitara), a drugi materijal, “Genotype“, namjeravaju objaviti godina dana nakon albuma “Phenotype“. U veljači kreću na turneju po Europi u okviru koje će održati 11. koncerata.

3. Disparger – “Pictures

NY sastav koji je nedavno objavio novi EP “Timeless, Ageless“. U četvrtak kreću na mini-turneju po SAD-u u okviru koje će održati šest koncerata.

4. Graham Bonnet Band – “My Kingdom Come / The Mirror Lies”

Graham Bonnet Band, kojeg čine Graham Bonnet (vokali), Conrado Pettinato (gitare), Bet-Ami Heavenstone(bas) i Mark Zonder (bubnjevi), predstavio je pjesmu “My Kingdom Come” sa istoimenog EP-a koji je trenutno dostupan posredstvom iTunes-a. Napisao ju je Russ Ballard i predstavlja prvu kolaboraciju Ballarda i Grahama još od 1990. godine i pjesme “Let The Wild Run Free”. Osim ove pjesme, nedavno su predstavili i video za numeru “The Mirror Lies” kako bi promovirali njihovu rasprodanu turneju sa grupom Temple Of Rock Michaela Schenkera. Krajem siječnja kreću na turneju po Velikoj Britaniji na kojoj će im potporu pružati sastav Evyltyde.

5. Inglorius – “High Flying Gypsy / Until I Day / Breakaway

Inglorius važe za jedan od kvalitetnijih bendova sa nove britanske hard rock underground scene. Formiran u veljači 2014., predvodi ga Nathan James, koji je svoje ime izgradio surađivajući sa Trans-Siberian Orchestra i gitaristom Scorpionsa, legendarnim Uli Jon Rothom. Stvaraju glazbu inspiriranu bendovima Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Bad CompanyAerosmith. Na nihovom debi albumu nazvanom po samom bendu nalazi se 11. pjesama, a nedavno ih je pohvalio i Brian May iz Queena. Uskoro kreću na europsku turneju sa grupom The Winery Dogs.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: