Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

by Vjeran
Where To Start

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (11)

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će van se svidjeti.

1. Anger As Art – “Aim For The Heart

Veterani L.A. thrash metal scene, sastav Anger As Art, objavit će 11. ožujka novi album “Ad Mortem Festinamus” za Old School Metal Records. Snimljen, produciran, miksan i masteriran je od strane Ronalda Sandovala na području Kalifornije, a prijevod albuma na engleski jezik glasi We Hurry Into Death. Na materijalu će se nalaziti 11. pjesama.

2. Gadget – “The Great Destroyer Violent Hours (For A Veiled Awakening)”

U ime švedskog grindcore sastava Gadget, Relapse Records je najavio objavljivanje njihovog novog materijala pod nazivom “The Great Destroyer“, prvog u posljednjih deset godina. Biće objavljen 4. ožujka, a na materijalu će se nalaziti 17. pjesama. Bend postoji od 1997. Žanrovske granice za njih ne postoje, pa u svojoj glazbi kombiniraju doom, sludge, hardcore punk, death metal i black metal. Osnivač benda je William Blackmon, a do sada su objavili materijale “Remote” (2004) i “The Funeral March“. Iza sebe imaju dvije europske turneje i oko desetak nastupa na festivalima među kojima su Maryland Deathfest i Auditory Assault. Materijal “The Great Destroyer” će biti objavljen na CD-u, LP-u i digitalno.

Gadget lineup:
William Blackmon – gitara, bubnjevi, vokali
Rikard Olsson – gitara
Emil Englund – vokali
Fredrik Nygren – bas

3. Whitefall – “Casualty

Whitefall su novo ime na australskoj glazbenoj sceni. Za 4. ožujak najavili su izlazak EP-a “Origins” sa pet pjesama koji će biti dostupan posredstvom iTunesa, Spotify-a i drugih online streaming servisa. U numeri koju vam predstavljamo u nastavku gostuje Dan Tompkins iz grupe TesseracT.

4. Nethertale – “Crown Of The Seven Pt. II: The Beast

Pjesma se nalazi na albumu “Abyssal Throne

5. Phobos Preacher – “Último Suspiro

Španjolski death/thrash metal sastav. Pjesma se nalazi na njihovom novom albumu “Asfixia” koji je 14. prosinca objavljen za špansko tržište, a 18. siječnja će biti objavljen u ostatku Europe.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: