Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (34)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (34)

by Metal Jacket
Where To Start

five, metal music, metal jacket magazine, best magazineNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Abominant – “Napalm Reign“, “The Watchers” i “As Evil Rears Its Head

Death metal sastav Abominant iz Kentuckya će 29. srpnja objaviti jedanaesti studijski full-length album “Napalm Reign” za Deathgasm Records. Snimio, miksao i masterizirao ga je Scott Briggs u suradnji sa članovima benda u Velocity studijima tijekom zime 2015/16. Na materijalu će se nalaziti jedanaest pjesama. Bend postoji već dvadeset tri godine i imaju kultni status u death metal underground krugovima. Do sada su nastupali sa grupama Deicide, Aborted, Rotting Christ, Death AngelBelphegor, kao i sa svojim osobnim underground favoritima, sastavima  Nunslaughter, Incantation Deceased. U nastavku posredstvom bandcamp stranice benda poslušajte numere “Napalm Reign“, “The Watchers” i “As Evil Rears Its Head“.

2. Phinehas – “Forever West”

Bend iz Los Angelesa i njihov video za pjesmu “Forever West” koja se nalazi na albumu “Till The End” koji je tijekom srpnja prošle godine objavljen za Artery Recordings.

3. Feanor – “We Are Heavy Metal”

Heavy metal sastav iz Buenos Airesa i video za naslovnu numeru njihovog novog albuma koji je nedavno objavljen na području Južne Amerike u izdanju Massacre Recordsa. Na materijalu se nalazi 12. pjesama i predstavlja njihovo prvo izdanje koje je u potpunosti na engleskom jeziku. Feanor su:

Sven D’Anna – vokali
Walter The ScorpionHernández – električne i španjolske gitare
Gustavo Feanor Acosta – bas, klavir, klavijature, perkusije i harfa
Frank Gilchriest – bubnjevi i perkusije

4. Lorraine Cross – “At Close Range

Francuski sastav i video za pjesmu “At Close Range” sa njihovog predstojećeg albuma “Army Of Shadows” koji će 26. kolovoza biti objavljen za Mighty Music. Album je snimio i miksao François Merle (Manigance), a masterizirao Tommy Hansen (Helloween, Gamma Ray, Pretty Maids). Donosi nam kombinaciju američkog hard rocka, britanskog heavy metala i njemačkog speed metala. Na albumu se nalazi dvanaest pjesama. Bend je nastao 2012 u Toulouseu.

5. Q5 “The Right Way”, “Halfway To Hell”, “We Came Here To Rock” i “A Prisoner Of Mind

Ponovno aktivne hard rock/heavy metal legende, sastav Q5, koji će 8. srpnja objaviti svoj treći album “New World Order“. Bend je formiran 1983, a iza sebe imaju albume “Steel The Light” (1984) i “ When the Mirror Cracks” (1985). Trenutno djeluju u sastavu:
Jonathan Scott K.: vokali, pozadinski vokali
Rick Pierce: solo i ritam gitara
Dennis Turner: solo i ritam gitara, pozadinski vokali
Evan Sheeley: bas, pozadinski vokali
Jeffrey Mccormack: bubnjevi i perkusije, pozadinski vokali

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: