Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (43)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (43)

by Vedrana Dobrić
Where To Start

Na ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Vulgar Devils – “Devil Love”

Sastav koji će 2. prosinca objaviti debi album “Temptress Of The Dark” za Pure Rock Records. Ovaj trio je osnovao pjevač i gitarist Dave Overkill, nekadašnji frontmen power/thrash sastava Destructor iz Clevelanda. Osim njega u bendu su bubnjar Matt Flammable i basist Erin Lung (Venomin James). Sviraju hard rock/heavy metal koji se svirao tijekom 70-ih i 80-ih godina, a “Devil Love” je najavni singl albuma na kojem se nalazi osam pjesama.

2. Hammer King – “Battle Gorse” i “King Is Rising”

Heavy/power sastav koji će 11. studenog za Cruz Del Sur Music objaviti drugi studijski album “King Is Rising” na CD-u, vinilu i digitalno. Materijal će promovirati u sklopu Burn This Town festivala u Rimu na kojem će osim njih nastupiti i bendovi Sacred Steel, Rosae Crucis, Battle RamGraal. Debi materijal “Kingdom Of The Hammer King” objavili su 2015.

Hammer King su: Titan Fox V: vokali|gitara, Gino Wilde: gitara, K.K. Basement: bas|vokali i Dolph A. Macallan: bubnjevi.

3. Slegest –  album “Vidsyn”

Drugi album norveškog sastava Slegest koji će biti objavljen 4. studenog. Na albumu se nalazi osam pjesama, a gost albuma je Grutle Kjellson (Enslaved).

4. Taina – “Seelenfresser”

Prvi singl sa istoimenog albuma njemačkog industrial metal sastava Taina. Materijal će biti objavljen tijekom naredne godine za Viy Records.

5. Khonsu – “Visions Of Nehaya” + trailer albuma 

Nakon četiri godine, norveški sastav Khonsu će 18. studenog objaviti novi materijal “The Xun Protectorate“. Na materijalu se nalazi deset eksperimentalnih i progresivnih industrial black metal pjesama, a njihov prethodni materijal nosi naziv “Anomalia“. U pjesmi “The Observatory” na solo gitari gostuje Arnt Obsidian C.” iz benda Keep Of Kalesin, a na clean vokalima Rune Folgerø.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: