Home ReviewsConcerts Mi smo mala mafija!!!

Mi smo mala mafija!!!

by Vjeran

Mi smo umno poremećeni, Mi smo seksualno nastrani, Đubrad, mi smo Đubrad

Koncert je počeo, vjerovatno uobičajnim introm od kad je izašao novi album, a to je sami početak Krvavih Bajki sa prvom pjesmom. Na samo sviračko umijeće se neću puno osvrtat osim da su to prekaljeni glazbenici splitske scene i da samo to možete od njih očekivati. Publika je zdušno pratila svaku njihovu pjesmu, pjevajući i plešući. O razglasu bi se dalo raspravljati, a o osvjetljenju samog banda pogotovo.đub

Na prvi pogled se moglo vidjeti da je publika bila šarolike dobi. Od nas koji smo znali Đubrivo od kad su se osnovali, do mladosti koja ih je upoznala preko njihovih albuma ili pak preko Kojinih “postova” na facebook-u. Njih i nas sve kupa dvjestotinjak mislim da su proveli jednu ugodnu večer uz nove pjesme i neizostavne stare hitove poput “Šta Je”.

Svakako, ako ste mislili da je frontman banda propustio priliku i “uljudno” se zahvalio svim hrvatskim diskografima i medijima (iako mi nije jasno kako u taj koš svrstava i nas koji ih pratimo) sigurno ste pogriješili. Bilo je tu svakakvih riječi prema diskografima i ostatku medija, do uobičajenog Kojinog sarkazma naspram prodaje albuma. Svakako tu večer smo se osjećali kao mala  CosaNostra u hrvatskom zakonodavstvu, ali neka tako, jer uvijek mora postojati netko tko prkosi tomu, a tko će drugi nego oni koje su TBF-ovci najboljeđubrad opisali u svojoj pjesmi “Uvik Kontra”.

Koncert je trajao sat i pola. Na samom kraju se dalo zaključiti da je publika bila i pre zadovoljna sa viđenim koncertom, koje je postalo kao i neka tradicija Đubriva u ovo pred blagdansko raspoloženje.

Jedino što vam mogu preporučiti je to da ako ovaj band dođe u vaš grad, mjesto, selo otiđite ga poslušati i pogledati, jer dobro čete se zabaviti, a svrha Đubriva je dobra zabava.

Zdravi i veseli bili i ostanite đubrad!!!

You may also like