Home News Metallica izdaje liniju skijaške opreme

Metallica izdaje liniju skijaške opreme

by Vjeran

Metallica izdaje liniju skijaške opreme

MetallicaMetallica u suradnji s Armadom, malom manufakturom skijaške opreme, odlučila je izdati vlastitu seriju opreme za skijanje. Stajalište članova Metallice je da su veoma zadovoljni suradnjom s Armadom, te kažu da su svi u bendu veliki obožavatelji zimskih radosti osim Kirka Hammetta , koji preferira vodene sportove.

Armada je posebna manufaktura jer je osnovana od strane profesionalnog skijaša te fotografa snježnih sportova.

Specijaliziranim trgovinama a biti će dostupne odmah nakon izlaženja a i u rujnu ove godine. Ponuda Armade i Metallice se sastoji od dva para različitih skija. Prva, the Invictus 95Ti koja je okarakterizirana kako planinska skija, dok druga u ponudi, the JJ 2.0 koja je opisana kao mekana skija. U ponudi će se naći i vjetrovka proizvođača Hans te Decker-ove rukavice, koje će krasiti vizualni detalji s albuma Master of Puppets. Cover albuma je za ovu svrhu prilagođen od strane Armadinih grafičkih dizajnera kako bi perfektno pristao na skučene dimenzije skija.

Skije su dostupne svim zainteresiranim kupcima pomoću pre-order mogućnosti na stranici Met Store –a, dok na vjetrovke  i rukavice fanovi će morati pričekati do rujna kada dolazi u trgovine te će u istom razdoblju biti moguća kupnja preko interneta.

Autor: I.P. Bilanović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: