Home News Melechesh ima novi spot Lost Tribes

Melechesh ima novi spot Lost Tribes

by Vjeran
Max je lav, volim njegov glas

 

Etnički asirski i armenski black metalci Melechesh imaju novi spot za pjesmu Lost Tribes. Pjesma je skinuta sa nadolazećeg albuma Enki, koji će izaći 2. ožujka za Nuclear Blast. Spot Lost Tribes su izbacili u suradnji sa Metal Hammerom.melecheshenkicover_638

Lost Tribes pjesma će se naći na šestom albumu Enki. Uz svou eksplozivnost i agresivnost zanimljiva je po tome što na njoj gostuje Max Cavalera (Soulfly).

Pjevač banda i glavni čovjek Ashmedi je izjavio: “Vrlo sam počašćen i polaskan što na pjesmi gostuje ikona metal glazbe Max Cavalera. Enki je album na kojem su se prikupljala različita iskustva i različiti pristupi. Max je lav i volim njegov glas. Povjesne i plemenske veze između nas su neraskidive. Napravio je odličan posao na pjesmi Lost Tribes.”

Max je izjavio: “Vrlo sam počašćen što su me zvali da sudjelujem na  pjesmi. Ja sam veliki obožavetelj banda i za mene je The Epigenesis jedan od najboljih ekstremnih albuma metala. Drago mi je što dolaze iz drukčijeg dijela svijeta kao i ja i sad su se naši svjetovi povezali.”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: