Home News Megadeth će cijelu ovu godinu slaviti 35 godina postojanja!

Megadeth će cijelu ovu godinu slaviti 35 godina postojanja!

by Mislav Mihaljević

Thrash metal legende Megadeth slavit 35 godina postajanja cijelu ovu godinu, a tu će biti uključena specijalna izdanja, eksluzivni merch, kao i jedinstvene prilike i događaji za sve fanove diljem svijeta. Osnivač Megadetha, Dave Mustaine slavit će spomenutu obljetnicu i u sklopu svoje tjedne radio emisije.

Megadethova objava stigla je dvije godine nakon objave njihovog Grammyjem nagrađenog posljednjeg albuma Dystopia.

Kada sam počeo s Megadethom, nisam očekivao ni da ću živjeti 35 godina, a kamoli da će moj bend doživjeti ovaj trenutak!,” obrazlaže Dave Mustaine. “Hvala gotovo svima koje sam upoznao, radio i svirao s njima u ova protekla tri i pol desetljeća.

Za početak proslave, Megadethov novi video za pjesmu Lying in State objavljen je na službenoj web stranici Megadeth.com ekskluzivno za Megadeth Cyber Army članove.

Megadeth također nudi i Premium Cyber Army  članstvo s popustom do 31. siječnja ove godine u ponoć. U Megadethovom web store-u, sve Dystopia stvari su specijalno snižene u iduća dva tjedna.

Kroz tekuću godinu, Dave Mustaine će slaviti navedeni podvig u svojoj tjednoj radio emisiji The Dave Mustaine Show, koja se emitira svakog četvrtka, a u njoj će fanovi dobiti priliku za osvajanjem ekskluzivnih nagrada, sudjelovanja u natjecanjima i čuti neotkrivene priče iz Megadethove karijere.

Fanovi se mogu direktno uključiti i komunicirati s Daveom putem gimmeradio.com ili putem Gimme Radio mobilne aplikacije.

You may also like

%d bloggers like this: