Home News Maynard James Keenan, frontmen Tool-a potpisao ugovor o izdanju svoje biografske knjige

Maynard James Keenan, frontmen Tool-a potpisao ugovor o izdanju svoje biografske knjige

by Vjeran

Maynard James Keenan, frontmen Tool-a potpisao ugovor o izdanju svoje biografske knjige

Maynard James Keenan Tool 1

Kad su Keenana ranije ovi mjesec pitali o napretku njihove nove ploče, jednostavno je odgovorio: ”Ja pišem tekst i melodiju za glazbu. Ako nemam glazbe, ne mogu ništa.” Ali to što nije pisao nikakav tekst za Tool ne znači da nije bio zaposlen. Objavljuje novu Puscifer ploču i objavio je da je potpisao ugovor o izdavanju svoje biografije.

Na službenim stranicama Puscifera ste u prijevodu mogli naći slijedeće : ‘I krenuli smo! Sarah Jensen: ”Kako se kaže, sad je crno na bijelo”. Nakon čitave godine svađa, pogurivanja i odbijanja, moja agentica Ann Collette nikad nije izgubila nadu u snove. Ugovor s Blackebat Books je stvaran a službeno izdanje je najavljeno za slijedeću jesen. Pred nama je još mnogo posla, ali današnji prioritet je biti zahvalan na svima koji su bili uz nas tokom ovog projekta – a to ste vi!”

Mogli bismo u međuvremenu i pokrenuti kladionicu oko tog hoće li Keenanova biografija izaći prije nego novi album Tool-a. Njegova biografija će vjerojatno privući masu pozornosti što fanova što znatiželjnika, naročito nakon nekih objava u WTF intervjuu s Marc Maronom.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: