Home News May i Iommy pričaju o zajedničkom radu na albumu

May i Iommy pričaju o zajedničkom radu na albumu

by Metal Jacket

Ako vas netko pita da mu kažete veoma ikonični rock riff, kladili bismo se da će jedan od vaših prijedloga biti hard rock sekcija iz Queen-ove “Bohemian Rhapsody” ili pak bilo koji od hitova s prva dva albuma Black Sabbatha. E sad zamislite koliko bi odlično i ludo bilo kada bi se ti velikani sastali i nešto skupa napravili. Razmišljate o tome? I mi isto.

Na našu sreću, to bi se i moglo dogoditi. U 2013. Tony Iommi i Brian May su razgovarali o radu na zajedničkom albumu i sada, nakon 4 godine, ta se ideja ponovno stavlja na stol. Iommi je izjavio za Eon Music da je May bio kod njega osobno u kučnom posjetu te da su pričali o tome da snime album.

“Brian me posjetio u mome domu prije par tjedana i krenuli smo ponovno razgovarati o cijeloj ideji i nakon svega, mogu reći da je vrlo moguća. Voljeli bi to napraviti, ali trenutno on ide na turneju. Ali da, svakako bih volio nešto napraviti s njim…”

Priznajte i sami, svima nam je ovako nešto potrebno u našim životima. Nadodajmo k tome da je Iommy sada zasigurno Slobodan i ima vremena da nešto i napravi. Iommy je također imao May-a kao gosta na pjesmi iz svog vlastitog albuma koji je izdao 2000. godine koji možete poslušati ovdje: 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: