Home News Manowar kreće na “Farewell” turneju

Manowar kreće na “Farewell” turneju

by Vjeran

manowar_1Manowar je najavio planove za Farwell (u prijevodu zbogom) turneju. Bend u svojoj izjavi govori: “Gods And Kings’ turneja je bila prijelomni trenutak u našoj karijeri. Pozornica, zvuk, video i vi, naši fanovi, sve je bilo veličanstveno!”

“Dolazeći nakon tako sjajne turneje, bilo je jasno da sljedeći put moramo biti veći i bolji nego ikada do sada; nešto što će ostvariti sve Manowarriors (kolektivni naziv za fanove tog benda) snove. To će tada biti krajnji trenutak za reći „hvala“ i pozdraviti se!” 

“Posljednja bitka će krenuti u Njemačkoj i vodit će nas po cijelom svijetu kako bismo se pozdravili od svih vas.”

“Znate li metal, znate i Manowar. Znate li Manowar, znate i metal! Oni koji nam se pridruže na ovoj turneji zadržat će vječne uspomene; svjedočeći bendu koji je posvetio svoju krv, srce i dušu u svaki trenutak svoje karije u istinski heavy metal.” 

“Pozivamo sve Manowarriorse da se pripreme i pridruže nam se u Posljednjoj Bitci!” 

Manowarova Gods And Kings svjetska turneja je proslavila “Kings Of Metal MMXIV”, što brojni fanovi nisu imali priliku iskusiti, kao i nadolazeću obljetnicu Gods Of Wara, koji je pušten u svijet 2007. Set lista napunjena je obožavateljima omiljenim pjesmama s oba albuma, kao i brojnim drugim klasicima i posebnim iznenađenjima.

U nedavnom intervjuu, Manowarov bassist Joey DeMaio iznosi sljedeće o Gods And Kings turneji: “Dodali smo tonu nove opreme i pojačala za i više snage nego ikada prije. Većina naše opreme je posebno napravljena, tako da je veoma težak proces napraviti sve na vrijeme i postignuti naše specifikacije. Oni koji su nas vidjeli na turneji 2015. znaju da smo imali videe na ogromnim LED zaslonima. Doveli smo video dizajnera iz Europe kako bi radio s nama na novim video elementima koji će biti igrani tijekom pjesama, a naravno da će i LED zasloni biti veće kvalitete i dimenzija nego ikada – preko 150 kvadratnih metara i 6k rezolucija da budemo točni. Ništa osim najnovije i najbolje tehnologije za naše fanove!”

Govoreći o konceptu turneje, Joey DeMaio također kaže: “Prošla turneja je proslavila “Kings Of Metal MMXIV”. To je bio nevjerojatan doživljaj za fanove, bend i osoblje. Produkcija je bila velika i uvrstila je elemente koje nismo prije imali. Bilo je više kao multimedijski doživljaj, s videima koji su spajali pjesme i njih smisao, pričajući priču o našim fanovima i našim životima, obuhvaćajući energiju na bini i van nje… Nakon što smo krenuli planirati novu turneju, uskoro smo se dogovorili da želimo zadržati najbolje iz prijašnjih turneja i naravno, nadopuniti iskustvo, čineći ga drugačijim i još većim. Vjerovali ili ne, deseta godišnjica Gods Of Wara je nad nama. Album je izašao 2007., ali smo radili na njemu od 2006. No, važnije pitanje je bilo: Tko bi se trebao pridružiti našim Kraljevima u bitci? Odgovor je bio: Gods Of War! Tako da je to kako je Gods And Kings koncept nastao. Naravno, Gods And Kings World Tour 2016 je masivnija nego Kings Of Metal MMXIV World Tour! Turneja 2015. je bila velika, ali ništa uspoređujući s onim što ćete iskusiti na ovogodišnjoj turneji!”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: