Home News Leave’s Eyes Liv zamjenili Elinom

Leave’s Eyes Liv zamjenili Elinom

by Vjeran

leaveseyes2016newsinger_638Norveško-njemački metal sastav Leave’s Eyes službeno je objavio vijest o prekidu suradnje sa dugogodišnjom pjevačicom Liv Kristine. Isto tako potvrdili su i zamjenu u liku Eline Siirale, finkinje sa prebivalištem u Londonu.

Liv je u bendu od 2003., snimila je šest studijskih albuma, od kojih je posljednji King Of Kings izašao u rujnu prošle godine, stoga u priopćenju o njenom odlasku, bend ističe ponos na ostvarene albume, koncerte i turneje. Kako to već ide, bend svim srcem želi Liv uspjeh na njenim sljedećim projektima, a sami sebi žele novi iskorak sa Elinom.

Liv je sa svoje strane također izrazila zahvale cijelom bendu na 13 godina suradnje i svemu što su kroz glazbu i nastupe dijelili zajedno. Po onom što je Liv objavila na privatnoj Facebook stranici izgleda da odlazak iz benda nije njena ideja, nije imala namjeru  zatvoriti poglavlje života, no život ide dalje, napisala je.

Konkretni razlozi rastanka nisu poznati, nagađanja fanova sežu u odnose između Liv i njenog supruga Alexa Krulla, suosnivača i supjevača u bendu. Alex je pjevač benda Atrocity i producent svih albuma Leave’s Eyesa pa je nekako logično da je on taj koji ostaje, ukoliko su razlozi prekida sa Liv i privatne naravi. No, to je priča za tabloide,a fanovi će se za sada morati zadovoljiti službenom objavom i dočekati novu pjevačicu.

Eline je oduševljena ulogom koju je dobila, izrazila je veliki respket prema Liv i njenom radu kao i ostatku benda, osjeća veliko uzbuđenje pred onim što je očekuje u novom okruženju. Prvi nastup i prilika da se dokaže čeka je u Jakarti.leaves eyes kingofkingscd

You may also like

%d bloggers like this: