Home News Last Hope i Hardfaced uskoro u Skopju, Zagrebu i Novom Sadu

Last Hope i Hardfaced uskoro u Skopju, Zagrebu i Novom Sadu

by Vedrana Dobrić

Bugarski HC sastav Last Hope i makedonski HC/metal sastav Hardfaced uskoro kreću na “Family by Choice” turneju u sklopu koje će, osim u Bugarskoj i Rumuniji, nastupiti i u Skopju, Zagrebu i Novom Sadu.

U Skopju nastupaju 28.10, u MKC-u, u sklopu Vostanie 2 HC/metal festivala, a osim njih nastupiće i beogradski sastav BlankФile, te makedonski speed/thrash metal sastav Unending Fury i makedonski progressive/thrash sastav Scattered koji će uskoro objaviti novi album “Extrospection“. Karte u pretprodaji na biletarnici MKC-a koštaju 200 denara, dok će na dan koncerta cijena iznositi 300 denara.

U Zagreb stižu 30.10., i to u Grey Room, a sa njima nastupaju i mlade zagrebačke HC nade, sastav Gajba. Minimalna donacija za ulazak na koncert je 25 kn.

U Novom Sadu će nastupiti 01.11.(CK13), a kao podrška nastupa novosadski sastav First Flame. Ulaz je 300 dinara, a početak je zakazan za 20:00.

Bugarski HC veterani Last Hope trentno promoviraju svoj najnoviji album “Chain Reaction” koji je objavljen za holandski GSR Music dok će Hardfaced prošetati kroz svoju dosadašnju karijeru i publiku prodrmati stvarima sa sva tri studijska albuma.

You may also like