Home News Lamb Of God uzimaju dužu pauzu nakon završetka trenutne turneje

Lamb Of God uzimaju dužu pauzu nakon završetka trenutne turneje

by Mislav Mihaljević

Stvaraj, snimaj, sviraj turneje, sviraj turneje, sviraj, turneje – ponovi sve navedeno. Tako se kreće ciklus kod bendova danas, a većina njih si ni ne može priuštiti kratak predah između albuma.

Za Lamb Of God je primjerice još teže, ako uzmemo u obzir suđenje Randyju Blytheu za ubojstvo u Češkoj – kazne, sudski troškovi, put tamo i natrag, stres, sve to utječe na čovjeka. Pored svega toga, teško je naći vremena za odmor.

Tako da nas uopće ne čudi Randyjeva najava da će Lamb Of God uzeti pauzu nakon završetka turneje kojom promoviraju svoj posljednji album Sturm Und Drang kako bi se on i ostatak benda uspjeli posvetiti obitelji, prijateljima i osobnim interesima.

U nedavnom intervjuu za emisiju Sixx Sense izjavio je: “Izašao sam iz zatvora i odmah otišao na turneju. Imao sam pet odvjetnika u tom procesu i oni su mi izmuzli novac iz džepa kao pijavice. Čovječe, imao sam relaciju kuća – nastup – suđenje u Češkoj – proglašenje nevinim i kad sam došao napokon kući, čekao me ostatak turneje, a poslije toga sam odahnuo neznatno malo da bi došlo do promjene u rasporedu i već smo prionuli na novi album. Kad je album izašao, počela je opet turneja koja završava tek krajem ove godine.Nemojte me krivo shvatiti, glazba i fotografija me čine onim što jesam i čine me sretnim, ali potrebno mi je vrijeme za sebe i vrijeme koje moram pokloniti svojoj obitelju. Zato mislim da je pauza određenog perioda potrebna nakon kraja ove turneje.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: